Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewellaa21

poradzcie!!! czy on mogl wiedziec ze pisze ze mna????

Polecane posty

Gość ewellaa21

hej, wczoraj moj chlopak zadzwonil do mnie bo chcial popisac ze mna i kazal mi wejsc na czata, bo gg mu nie chodzilo. kazal mi wybrac nicka meskiego aby faceci mnie nie zaczepiali. Chcial zebym pisala mu wulgarne teksty , ze jak ja go pragne ze mam ochote na sex, pieszczoty a on sie tym rajcowal. Postanowilam z drugiej wyszukiwarki wejsc na tego czata i zalozy nick- zalozylam sexownaa26 no i sprobowalam zagadac do niego, wiec pisalam z nim jednoczesnie z 2 kont. oczywiscie z ta sexowna pisal subtelnie, normalnie,po pewnym czasie napisal mi ze idzie pod prysznic, z czego wcale nie poszedl bo pisal w tym czasie do mnie jako- sexownej. byl akurat w szczecinie, ja tam dpisywalam ze wlasnie ze jestem w szczecinie, ze moj chlopak jest na nocce w pracy , no i pytalam sie go: czy jest wolny? czy szuka kogos> wiecie co mi napisal: ze jest wolny, ze szuka kogos i ze jest w separacji z zona ale nie maja dzieci--> a mi sie nie przyznajje do tego, ze nie ma innej babyy!!!! Potem probowal proponowac spotkania, zeby spotkac sie na kawe, ze on podjedzie a ja mam ocenic czy on mi sie podoba. Wogole pisal ze mysli o tym zeby ulozyc sobie zycie jesi trafi na odpowiednia kobiete, ze wogole nigdy mu sie nie pisalo ak cudownie i plynnie z zadna kobieta, ze mam jakas ceche ktorej nie maja inne kobiety. i jak zadawalam pytania o to czy ma kogos?? to zaprzeczal. Pozniej prosil mnie o telefon - podalam swoj. jestem ciekawa jaka mial mine- wyslal mi wtedy usmieszka, napisal hahahah, myslalas ze sie nie skapnalem, narazie. no to ja odpisalalm to papa. I juz sie do mnie nie odezwal na komorke w nocy a dzisiaj nad ranem jest cisza. dodam ze on jest z gdanska a ja mieszkam w lodzi. mam 21 lat a on 31.no w czasie tego pisania z ta sexowna dzwonil do mnie 2 razy i pytal sie dziwnie co robie?? a ja ncic ze slucham muzyki, przy drugim telefonie sie zasmialam i powiedzialam ze leze na lozku to prosil mnie abym weszla na czata. myslicie ze on mogl wiedziec ze ze mna pisze??????

Gość żniwiarz
ściemnia ma 31 lat i myslisz ze jest wierny za przeproszeniem takiej gówiary, Mieszka daleko o sobie lata z kwiatek na kwiatek, zejdz na ziemie i daj sobie spokuj z nim

Gość dfsgdfgds
wali cie w rogi az milo

Gość ewellaa21
tak macie racje on sciemnia cos, ja mu nie wierze, ale wlasnie zostawilam go miesiac temu to byla cisza, i po iesiacu mnie zaczepial chcial powrotu

Gość żniwiarz
to nie jest Twój chłopak dobrze gada ale dla niego jestes jego dziwczyna......................pewnie piątą lub szóstą

Gość ewellaa21
tak i teraz nie wiem jak to zakonczyc, pomozcie mi, przykro mi sie zrobilo jak tu tak ze mna pisal a dowiedzial sie ze to ja od razu narazie mi napisal

Gość żniwiarz
nie łam sie olej go

Gość ewellaa21
Dobrze nie dam sie:) chyba najbardziej go zaboli jak wogole sie do niego nie odezwe, ni e ma co pisac ze to koneiec itp, ale co mnie dziwi on pod koniec tej rozmowy wyskakiwal z kociakiem - a tak sie do mnie zwraca dziwne

Gość ewellaa21
wiecie postanowilam tutaj wejsc poniewaz potrzebowalam obiektywnej opinii innych ludzi. co by zrobili na moim miejscu

Gość moskala
Na pewno nie wiedział, jak podałaś numer to asekuracyjnie tak napisał a pewnie bajeruje inne laski na czatach i innych takich. dzieli was tyle km plus różnica wieku. znajdź sobie kogoś odrobinę młodszego i chcącego się zaangażować bo jemu raczej nie związek w głowie.pewnie każdej wpiera że jest wolny

Gość ewellaa21
tez tak mysle:) dziekuje za rade:)

Gość caramella mou
"no w czasie tego pisania z ta sexowna dzwonil do mnie 2 razy i pytal sie dziwnie co robie?? a ja ncic ze slucham muzyki, przy drugim telefonie sie zasmialam i powiedzialam ze leze na lozku to prosil mnie abym weszla na czata. myslicie ze on mogl wiedziec ze ze mna pisze??????" to kiedy mu nr podałaś? skoro do Ciebie dzwonił, to chyba się zorientował, że ty to ty... :o w ogóle to jakaś głupia jesteś.

Gość ewellaa21
jak pisal ze mna na czacie- ja sie podawalm za ta sexowna. numer niby do sexownej to podalam mu na sam koniec, a w trakcie tgo pisania dzwonil do mnie na komorke- i glupie pytania co robie??? i po minucie konczyl rozmowe. a jak podalam numer jako ta sexowna to skapnal sie ze to moj numer i juz nie zadzwonil. bo milosc jest slepa i glupia

Gość kafeteriuszkaaaaaaaa
dziewczyno, zostaw tego palanta !!!! ale już !!!!! ewidentnie Cie oszukuje, pewnie nie raz Cię oszukał, zdradził. Znajdz sobie kogoś lepszego, kogoś kto bedzie mieszkał blisko Ciebiei bedzie Cie szanował. A do Niego wogule sie nie odzywaj, nie odpowiadaj na maile, nie odbieraj tel, a jak sie stanie bardzo natrętny zmień numer

Gość ewellaa21
dziekuje ci bardzo za rady:) masz racje oleje go:) wogole nie bede odpowiadala na jego wiadomosci. glupio mi troche bo nie traktowalam powaznie facetwo ktorym naprawde na mnie zalezalo ci co chcieli mnie wziasc do restauracji czy pojechac na wakacje. ale nas szczescie oprzytomnialam i nie chce myslec co on tam robi, niech robi co chce, ja musze zadbac o siebie o swoja przyszlosc i znalzec kogos kto bedzie mnie kochal a nie jedynie byl ze mna ze wgledu na to ze jestem atrakcyjna. bo on nie widzi mojej duszy tylko moje cialo.

no i takie myślenie mi sie podoba, tylko sie nie złam i mu nie ulegnij!!!! naprawde ten facet to kretyn, już samo to ze przesiaduje na czatach jest dziwne skoro ma dziewczynę.

Kopnij go w dupe i poszukaj prawdziwego szczęscia !!!!! :-)

Gość ewellaa21
tzn on pierwszy raz kazal mi wejsc na czat, najpierw ja sie zalogowalam a potem on no i pamietalam jego nick i z 2 wyszukiwarki inne konto zalozylam i pisalam do niego z 2 konta:) dobrze zrobilam przynajmniej przekonalam sie jaki z niego dup** nie ulegne spokojnie:):) ale bedzie wsciekly ze znowu go w trabe puscilam:)

Gość ewellaa21
ale ja nie mialam od jakiegos czasu do niego zaufania, wiecie nawet nie chcial mi przeslac swojego zdjecia na mailla, a moich ma ze 100. dup** oczywiscie mam kolegow z ktorymi normalnie pisze na gg ale ze wrocilam do chlopaka no to sie znimi nie spotykalam i troche na dystans trzymalam

no ale teraz już nie masz chłopaka wiec mozesz śmiało szukać nowego wybrańca :-) tylko tym raazem ulokuj dobrze swoje uczucia :-)

Gość ewellaa21
ulokuje dobrze;) i nie bede sie z niczm spieszyla;) mam w koncu czas:) a wole byc pewna niz pozniej sie rozczarowac:)

Gość ewellaa21
telefon wylaczony:) wlacze sobie jakis film , poogladam sobie i zajme sie tylko soba;):) jeszce raz wielkie dzieki za obiektywne opinie.

Gość monika3883
na 100% nie wiedział, że to Ty. Jestem tego pewna. Zostaw go dziewczyno, znajdziesz kogoś kto bedzie myslał o Tobie powaznie. A te jego zapewnienia, że wiedział a potem szybkie zakończenie rozmowy ewidentnie świadczą, że kłamie, tak tylko palnął aby sie wybielić. To typowy podrywacz netowy. zycze ci abyś znalazła kogos odpowiedniego a tego palanta odstaw !!!