Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 27 lat

Jestem prawiczkiem i tylko dziewice mnie interesują. Doświadczonym mówię nię!

Polecane posty

Gość Prawiczek 27 lat

Tyle lat czekałem, w końcu mam jakieś powodzenie. Jednak moje serce nigdy nie będzie dla doświadczonej kobiety. Ja czekałem, panienki się rypały jak króliki, muszę to sobie odreagować i odbić. Ostatnio jak poznałem kobietę, która z kimś już spała, to jej powiedziałem że nie mogę z nią być. Bzykają się od nastolatka, łóżka zmieniają na coraz to nowe, o nie! Z taką nie będę. Pewnie miała w ustach litry męskiego nasienia i robiła to w różnych wyuzdanych pozycjach. Brzydzą mnie takie kobiety. Ja im będę teraz dawał kosza i mówił za co, a one będą szlochać po nocach. Odbiję sobie i odreagowuję moje lata cierpienia i niezauważania przez kobiety!

Gość żniwiarz
to co ty z 14stkami chcesz gadać hehehheheh

Gość Prawiczek 27 lat
Ewentualnie zostaje mi jakąś zaliczyć albo zdradzić w ramach odwetu

Gość lucian B
każdy ma jakąś przeszłość debilu, nie wszystkie waliły sie na okrągło, wiekszosc to fajne kobitki po prostu szukały miejsca dla siebie z reszta jak i faceci. czasem tzeba duzo czasu by znaleźć ta swa polówkę ale z twoimi pogladami to CI nie grozi. głupi jesteś

Gość Prawiczek 27 lat
Waliły się po dwóch tygodniach "chodzenia". Po paru miesiącach mieszkały z facetem i się rżnęły z nim na okrągło. Kobiety w moim wieku już za sobą niestety często mają "konkubinat"

Gość bzzzz....
Psycholog ci bardzo potrzebny .... Zreszta miec 27 lat i zadnej wiedzy na temat swojego ciala swiaodmosci swoich potrzeb .... Wiesz bliskosci fizycznej trzeba sie uczyc zwlaszcza kobieta zanim pozna siebie musi miec jakies 2-3 letnie doswiadczenie .... Zycze szczescia z niedoswiadczona dorosla kobieta ..... mozecie kompletnie nie zgrac sie w lozku itd ... to tak jakbys zenil sie z kobieta ktorej charakteru nie znasz ..... ale co ty mozesz o tym wiedziec ......

Gość sam sobie jestes winien

Gość Prawiczek 27 lat
Nie zamierzam być frajerem, który bierze sobie kobietę, która już była z facetami w sypialni w stroju Adama i Ewy, skoro sam z tego życie nie miałem nic

Gość Prawiczek 27 lat
A z doświadczoną tym bardziej bym się dopasował, bo tylko bym myślał o tym, że mlaskała swoimi ustami męskie prącie

Gość sam sobie jestes winien
z pierwszą sie zenic nie musisz :D

Gość bzzzz....
He he dobre ja nie mialem sexu to ona tez nie mogla miec hehehehe No nic nie ma sensu z Toba duskytowac milego dnia i powodzenia ale raczej wroze ci przyszlosc starego zgorzknialego kawalera .... zreszta juz jestes zgorzknialy ..... I wiesz faceci w Twoim wieku maja zony i dzieci sa szczesliwi w malzenstwach bo byli madrzejsi od Ciebie i wybierajac zone kierowali sie wazniejszymi kryteriami... Papa

Gość lo lo lo lo lo
slusznie .Jak tak sobie zalozyles to sie tego trzymaj.Duzo jest dziewic, przebieraj jak w ulegalkach.Powodzenia.

Gość Konrad z brzeszczy
tak pomyslec to jego punk widzenia nie jest taki głupi. Sam jak pomysle ze moja obecna cos w ustach miała nie mojego to mi sie niedobrze robi i troche boli :(

Gość Prawiczek 27 lat
Ci faceci nie byli prawiczkami, nie musieli sobie dziewic na żony szukać

Gość Prawiczek 27 lat
Wielkie mi miłości i wielkie stałe związki, w których te dziewczyny tak się rżnęły, że wszyscy sąsiedzi słyszeli, jak one krzyczały. Strasznie mi się to z miłością kojarzy