Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamiija

zapraszam mamy 2 i 3 latkow

Polecane posty

Gość mammamiija

mam corcie w maju-3 latka jest duza szybka i wesola:)

Gość mi jedno tak a drugie nie
mam 2 letnia ole

Gość mammamiija
ostatnio chce nosic tylko sukienki i rozpuszczone wlosy a ma dosc dlugie- taka moja mala ksiezniczka,,,,,codziennie mnie zaskakuje

mój w sierpniu skonczy 3 lataka i ma nieskończone pokłady energii !!:D:D

hehe moja tez, mala ksiezniczka, sukienki, bizeteria, i jeszcze kosmetyki

Gość mammamiija
i od jakiegos roku nie chce spac w dzien spi od 20 do ok 8 rano...

moj dopiero co skonczyl 2 latka ale jest fanem pociagow

Moja spi w dzien a potem od 22 do 10 rano

Mój w listopadzie skończył 3 lata . Jest pełen energii, wszędzie go pełno ! Tak jak sie mówi - żywe srebro :D A w dzień nie spi od kiedy skończył 2 lata ! Zasypia o 20- 21 i wstaje ok. 8 rano.

ktoras karmi jeszcze piersia?

Ja juz od dawna nie. Całkowicie przestałam karmić swoim mlekiem jak synek miał pół roku.

Tak pytalam z ciekawosci bo niesteety ja wogole nie mialam p[rawie pokarmu:(

moj odkad skosztowal miesa rzucil cycka czyli kolo 7mca zycia a spi nadal w dzien kolo 1,5 godz :>

hej ja mam 2,5 letnią córeczkę jest niesporzytym pokładem energii właśnie babcia ja zabrała na sanki wiec mam chwilke spokoju bo jak jest w domu to nadaje jak katarynka :P

Gość podczepię się
do was mam 2 latka - chciałam was zapytać co sadzicie o przestawieniu na krowie mleko - wydaje mi się , ze juz mógłby jeść - po budyniach i serkach nic mu nie jest - tylko pytanie ilu procentowe mleko i które - może byc zwykłe łaciate?

Gość podczepię się
mam dwu lata powinno byc :)

może spokojnie już pić nawet takie 3,5 procentowe tylko musisz najpierw dac mu troszke do picia i sprawdzic jak sie bedzie po tym czul czy nie bedzie miał zadnych objawow alergii itp

moj ma sraczke po krowim, budyn i inne mlekopochodne ok a samo mleko zawsze rowna sie wolna zielona kupa

Gość podczepię się
ok dzięki śliczne - a , ze jeszcze zapytam - przegotować? bo słyszałam , ze np łaciatego nie trzeba gotować - wystarczy zagrzać

Ja często robię budyn, kaszkę manną, zupe mleczną, kakao itd bo moje dzieci uwielbiają mleko. Kupuje w kartoniku lub w butelce- 2 %. Piją przegotowane i nieprzegotowane. Nie są alergikami więc nie ma problemu.

tez sie podczepie..moj ma 3 lata, do dzisiaj spi w dzien max 3 h a na noc od 22 do 9 rano :classic_cool: czasem staram sie go nie klasc w dzien spac to juz o 19 zasypia... co do mleka krowiego..do 2,5 roku pil mleko w proszku (wczesniej probowalismy wprowadzic mleko krowie i robilismy to stopniowo to wyczuwal inny smak i nie chcial pic:O wiec zrezygnowalismy z mleka calkowicie) jadl serki itp , i robilam mu kakao ktore bardzo lubi ale zauwazylam ze mial mniej zwarty kal po tym, takze co wypil troche mleka to jakby sraka go brala, wczoraj zjadl na sniadanie placki z jablkami(dodalam mleka) , no i budyn wieczorem a dzis o 5 rano mial taka srake ze nie wiedzialam za co mam sie lapac:O takze JA chyba zrezygnuje z podawania mu mleka:O a sama uwielbiam co rano jesc mleko z platkami i trudno bedzie bo bedzie chcial kakao...moze cos zastepczego sprobuje wymyslec....teraz mu nie podam mleka i zobacze czy ta biegunka w kratke powroci...

Gość podczepię się
wydaje mi sie , ze mały nie ma skłonności alergicznych - budynie, puddingi, kaszki , kakao, jogutry , twarogi- nic sie nie dzieje - tylko nie wiedziałam , czy mogę dać mu zwykłe mleko - do picia , albo z płatkami - teraz je bebiko.., a ze ma 2 lata to chyba juz czas na krowie dzięki za odpowiedź

no kurcze wczesniej myslalam ze moze za to tak ma bo bylo nie przegotowane ale widocznie nie w tym sek:O i do alergikow tez nie nalezy...

Gość podczepię się
też podam mu stopniowo , co by rewolucji nie dostał:)

Gość moj tez ma 3 latka i uwielbia
pociagi a dokładniej Thomasa

To i ja się dołączę :) Mam w domu 3 letniego szkraba. W dzień śpi ok 1-1,5h (w przedszkolu) :) Ogólnie jest wesołym i wiecznie uhahanym dzieckiem :) A mleko krowie pije od czasu, kiedy skończył rok :)

A ja mam 3letnia corke i 2letniego synka :D jaaaaazda :) Oboje maja takie pokłady energii ze wieczorem jestem wypompowana z wszelkich sil psychicznych oraz fizycznych :D

Co do mleka to daje i bebiko i kartonikowe obojgu,, na poczatku dawalam w malych ilosciach np platki na mleku a teraz nromalnie albo szklanka mleka albo kakao i nic im nie jest.

piccolo wierze ze masz czasem niezly sajgon hihi i tez wprowadzalam stopniowo, maly nigdy nie mial zadnych alergi ani nic.czy tam zatwardzen czy rozwolnien...ale od mleka sie zaczelo...no nic skoro ma go oczyszczac to na razie z tego mleka zrezygnuje..ludzie miesa nie jedza i zyja;)