Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawa 88 t

Jak myslicie podadza mi wynik perzez tel? To ważne

Polecane posty

Gość agawa 88 t

Niedawno miałam robiony rezonans kontrolny w centrum onkologii, wynik jest w mojej karcie, niestety nie opłaca mi sie jechać po wynik bo to daleko a za 2 tygodnie i tak mam termin przyjecia na oddział w tym szpitalu. jednak jestem bardzo ciekawa czy farmakologia zmniejszyła gruczolaka czy on nadal tam jest. jak myslicie czy jesli zadzwonie do tego szpitala to przeczytaja lub powiedza mi ten wynik czy muszę czekać jechac po niego osobiscie? To bardzo ważne, umieram z niepokoju...

Ja wiem tylko tyle, że wynik może Ci podać jedynie lekarz, nikt inny. I raczej tylko bezpośrednio...

Gość agawa 88 t
:( Kurde jeszzce 2 tygodnie musze czekac nie pojade przeciez 200 km po wynik skoro za 2 tygodnie i tak musze tam jechac pozatym i tak pewnie by mnie musieli zarejestrowac do lekarza a tam duze kolejki i musialabym termin ustalać... Nawet nie wiecie jak ciezko jest komus kto ma nowotwór i musi czekać na wieści czy leczenie działa czy nie...

Wyobrażam sobie, że musi być Ci bardzo ciężko. Jak chcesz to zadzwoń i dowiedz się co można zrobić- bo może jednak jest jakieś wyjście

Gość JagnaB
nie podadza. moj synek mial badanie krwi i tez przez telefon nic nie chcieli powiedziec i to w prywatnej klinice. teraz maja zakaz wynikajacy z jakis przepisow prawa i tylko osobiscie mozesz je odebrac lub zglosic sie do lekarza ktory udzieli wszystkich informacji

Gość agawa 88 t
Kurdę no niewiem co robic, najlepiej było by poczekać bo i tak juz czekam prawie 3 tyg to co mnie zbawi te 2 tyg, ale tak sie boje... próbuję zajać sobie jakos czas ale to nie pomaga. Wszytskie mysli kraza wokół wyniku rezonansu głowy :(

Spędź trochę czasu z ukochanym, to zawsze pomaga i odstresowuje :) Albo spotkaj się z przyjaciółmi, nie siedź sama!

Gość agawa 88 t
no tak chyba nie ma sensu dzwonic i się osmieszać, przypomniało mi sie ze jak niedawno robiłam hormony w szpitalu i chciałam tylko zeby mi przez tel powiedzeli czy są dobre czy złe to nie chcieli powiedieć a tez musiałam dzwonic i czekac bo gdzies tam je wysyłali

Gość agawa 88 t
mój maż pracuję ja próbuje sobie jakos zorganizowac czas ale mówie wam wy nie wiecie jakie to sa nerwy, do tego jade na badania w szpitalu których wynik moze okazac sie wyrokiem dosłownie.Myslicie ze majac taka sytuacje na której waży sie wasze zycie mozna spokojnie poczytac gazetę lub obejrzeć tv nie mysląc o tym... nie da sie