Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantico BlueIdyllo

Pisze z dziewczyną która nie dana mi była, dziś ona jak niewolnica...?

Polecane posty

pisząc z nią czuję sie jakbym pisał z niewolnicą, ona mówi że chłopak ją kontroluje...sprawdza jej wiadomosci, usuwa jej znajomych na gronie , fb , nk ...co za ludzie... a ona mówi że tak jest dobrze. bo nie ma pokus i trzyma sie w ryzach by go nie zdradzic :( co za ludzie ;(

ale nie chciała mnie, mam dużo kasy, dobre prace, studia...mieszkanie auto...nigdy mnie nie chciala...wybrała jego , dlaczego???

Gość miodek_pani
Też bym chciała to wiedzieć.

Gość żniwiarz
bo to pojebany gatunek, nie chce Cie bo pewnie okazywałes czułosć a powinienies jak ten palant zlewać ja nie szanowac i tp nie wiem dlaczego ale one na takich leca a dlaczego huj wie:(

Gość k.kobieta
..bo moze zaslugujesz na kogos lepszego ;) pamietaj... Nas kobiet jest mnostwo na swiecie ;) i wokol Ciebie;p a z tego co napisales to niezła partia z Ciebie :D

co on jej może dać czego ja nie mogę :(

Gość miodek_pani
Możesz innej dać więcej a ona Ci:)

bo kasa i wykształcenie to nie wszystko :) a z tego co piszesz nic innego nie miałes do zaoferowania, czy nie ?

fakt fajna z niego partia - da pieniądze i wolność - przyzwolnie na zdrade na boku :D :D :D super partia. pewnie jakiś zapyziały 40-50 latek szuka galerianki a trafił na porządną laskę która nie leci na samochód:P

Masz dużo kasy...hmmm...kasa jest fajna masz dzięki niej laski(nie kobiety),fajne ciuchy,co sobota party...ale to za mało stary. Musisz mieć coś w sobie,nie na sobie czy w kieszeni.

Gość kajtuś
Cóż.. jeśli ją kontrolue to musi meić ku temu jakieś powody, chyba że sam z siebie jest taki zazdrosy ale ja w to nie wierzę:) Najczęściej laski dają facetom powody do zazdrości, kokietują jakichś kolesi żeby sprawdzić swoją kobiecą moc:)

Gość kajtuś
Pamiętajcie chłopaki, że kobiety w większości robią wam wodę z móżgu i zgrywając słodkie idiotki i cnotliwe dziewczynki o złotym sercu wbijają wam nóż w plecy. Nie dajcie się zwieść.

Poniżające też jest to że ja jestem od niej o 2 lata starszy a ona wybrała młodszego od siebie!! Czy ona jest normalna?? Jeśli chodzi o imprezy to unikam, nie piję nie palę i nie lubię imprez. Nie wiem, może to ją zniechęciło?? Nigdy nie byłem zbyt atrakcyjny, ale byłem pewien że mając coś, osiągnąłem coś - wszystko co mam zdobyłem moją ciężką pracę, moje mieszkanie, samochód, sam opłacałem studia, już jestem na magisterskich...wszystko zdobyłem a ona woli gówniarza!!!

Może woli gówniarza od nudziarza? :o Jak raz na jakiś czas poszedł byś z nią na imprę,wypił piwko ze znajomymi to korona by Ci z głowy nie spadała

Moja dziewczyna ciągle dostaje wiadomości od jakichś frajerów. No ale w sumie wiążąc się z atrakcyjną dziewczyną trzeba ponieść jakąś tego cenę. Panom którzy nie kontrolują swych kobiet gratuluję gustu. Wiadomo że właścicielowi malucha czy skody nie spędza snu z powiek fakt że ktoś myśli jak mu to zwinąć, co innego gdy jest się w posiadaniu jakiegoś skarbu :) i współczuję kobietom których faceci nie są zazdrośni.

Jaja ??? to znaczy, że co? powinienem pić, palić i może ćpać albo chodzić do klubów czy wiejskich dyskotek bym nie był "nudziarzem" ?? to źle że wolę zarobić kase niż ją trwonić?? że jestem porządny to źle??

:) Tak,bo jak sobie pójdziesz ze znajomymi na imprezę,wypijesz piwko-dwa,potańczysz,pobawisz się,to jesteś ćpun,alkoholik i zadymiarz... Ja już wiem dlaczego ona woli jego...

chciałem zaprosić ją na spacer do łazienek albo do kina a ona mnie olała :( bo kobiety nie lubią spokojnych porządnych gości, wolą przestępców i gangsterów :(

no nie maiłem na myśli że jedno piwo czyni alkoholika ale że jak się za często pije itp. to nie prowadzi to do niczego dobrego. nie włóczę się z kolegami, czytałem na kafeterii że kobietom przykro gdy ich mężczyzni się włoczom gdy olewają je, ja bym nie olewał, pisałbym smsy opiekował sie :(

"czytałem na kafeterii że kobietom przykro gdy ich mężczyzni się włoczom gdy olewają je, ja bym nie olewał, pisałbym smsy opiekował sie" No tak...kobiety tego pragną...ale jak już tak mają to to olewają :) Echhhh życie....geje maja prościej :P

Nie masz jaj,marudzisz jak baba w okresie przekwitania!

w sumie macie racje, powinieniem widzieć w tym pozytyw że ona nie jest moja, każdego dnia bałbym się że ją stracę, a tak znajde jakąś inną normalną a nie śliczną gwiazdkę...nawet miałem kogoś...ale ona była taka zwyczajna , a jak patrze na tą...Anioł :( piękna mądra... bo jeszcze żeby była piękna i pusta to bym sobie odpuścił ale ona ma coś więcej! :( ehhhh :/

Gość kajtuś
Ja widze dwa wyjscia, albo jesteś nieatrakcyjny dla niej albo ona ma jeszcze fiu bzdziu w główce bo jest młodą zabawową laską:). Nie potrafiłbyś dostarczyć jej takich wrażeń jakich ona oczekuje.