Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LostMen

Bez nadziei na lepsze jutro

Polecane posty

Gość LostMen

Mam 20lat . Nie mam dziewczyny , nie mam pracy , nie mam kasy , nie studiuję i nie widzę siebie w przyszłości.. :| Czuję się tak jakbym urodził się nie tą osobą którą powinienem. Stawiam sobie cele w życiu których i tak wiem że nie zrealizuję :( nie chcę być przeciętnym człowiekiem ale nic nie robię żeby stać się ponad przeciętnym . :| Nie podoba mi się moje życie.. Mam kolegów , koleżanki chodzę na imprezy itp.. ale czuję że to nie to .. ;(

Gość przeciętny autorze tematu
a dlaczego to nie studiujesz?? nie chce się???

Gość LostMen
*przeciętny autorze tematu : mam problemy których nawet nie byłbyś w stanie zrozumieć ... twoje podejście do tego tematu wskazuje na to że jesteś obojętny więc nie będę się dzielił z kimś takim jak ty swoim życiem.

ja tez nie mam kasy i studiow i w ogole dupa wielka z mojego zycia czuje sie na maksa bezsilna, chcialabym byc kims robic milion rzeczy zwiedzic caly swiat, chce miec pieniadze! no.

Gość LostMen
ehh.. dlaczego tak jest.. :(

niewiem ale czuje sie totalnie nie na miejscu w swoim zyciu. chcialabym robic tyle rzeczy a nie moge ruszyc sie z miejsca. potrafie naprawiac zycie innych ludzi tylko kurna nie swoje.

Ale przecież on tylko zapytał jaki jest powód tego,ze nie studiujesz? Przeciez prace też mozesz znaleźc,jesli chodzisz na imprezy to cos kasy musisz miec,wiec może przeznacz ją na inne cele,nie wiem odkładaj albo cos... Jestes sam,masz wiele możliwosci,ale Tobie po prostu łatwiej jest usiąść i narzekać,niż zacząć działać TWOJE ŻYCIE W TWOICH RĘKACH JEST...!!!

Gość LostMen
A tak w ogóle to jestem koniem. To chyba wiele wyjaśnia :(

Gość
to żałosne ! uzalać sie nad soba nie robiąc nic aby zmienić swoje życie ...

Gość 30-letnia_DZIEWICkA
Jeśli wiesz więcej, niż studenci i wykładowcy to nie ma sensu studiów podejmować, a można być samoukiem chodząc do biblioteki i czytając tam książki na własną rękę . . . tak się najlepiej rozwiniesz sam + tabula rasa!

Gość no weeź
Czasem warto zrobić cokolowiek, a to powodu następne zdarzenia i następne i już jest lepiej :)