Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astroologiaa

zapraszam na tarota

Polecane posty

Gość astroologiaa
mammmaaaaaaa Teraz wszystkie podjęte decyzje związane z Twoim życiem uczuciowym trafią w sedno.Widze w karcie wyroczni - szczescie z mężczyzną, niewiem czy z obecnym , bo nie podałaś Jego daty, nie moge Jego odczytać. Finanse - wyszła mi karta dziewiątka petakli która symbolizuje pieniądze pochodzące z nieoczekiwanych źródeł, raczej otrzymane niż zarobione, to też nagrody, wygrane losowe. Oznacza również życie zgodne z rytuałem natury i kosmosu. W negacji to rozpad firmy, spółki, nieuczciwie zdobyte pieniądze, kradzież, oszustwo, wszystko na sprzedaż, włącznie z ciałem i uczuciem.

Gość mammamamma
data mojego partnera 13.06.1984.Jesli mogla bym prosic o sprawdzenie czy to ten mezczyzna.

Gość Andzinsan
23.12.50r.Jak ułoży się moje dalsze życie?

Gość ottoottto
18.05.1983 monika czy obecny partner bedzie moim mezem ?

Gość astroologiaa
ale ze mnie sucz Siódemka Mieczy oznacza krótkie podróże, zmiany w zawodzie, czasem zmiany adresu domowego. To także brak odpoczynku, szarpanie się z czymś, mądrość, wytrwałość, duża wiedza o sprawach duchowych. W negacji symbolizuje pozorne działanie, fałszywe obietnice, niedyskrecję, ignorowanie oznak losu. natomiast druga karta jaka mi wyszła to dwójka mieczy która symbolizuje ulgę, spokój, odprężenie po negatywnych przeżyciach, talent dyplomatyczny, podjęcie drugiego nurtu nauki. W negacji oznacza plotki, zawieszenie działań w każdej dziedzinie, niemożność dokonania wyboru, chorobliwą ambicję, straty materialne.

Gość o co loto
Beata 09.09.1988r Paweł 23.10.1985r Czy On Kocha mnie? Czy On ukrywa cos przede mna ?

Gość astroologiaa
przepraszam Was, bede pózniej to dokończe

Gość kressska27
Witam, Czy ja takze mogłabym liczyc na wróżbę? Chciałabym wiedzieć czy w tym roku ułoży mi się zycie uczuciowe/ Poznam kogos, czy wiaże sie z kims juz mi znanym? Aha i jeszcze jedno pytanie-co z moim zdrowiem? uda mi się jakoś zarzegać kolejny problem który własnie się pojawił? Kasia, 24.11.1983r.

Gość NATALIAATALIA
JA 03.06.1987 OBECNY PARTNER 17.10.1986 CZY TO Z NIM SPEDZE ZYCIE CZY WROCE DO POPRZEDNIEGO 29.12.1985?

Moja data urodzenia 31.08.1987 Czy za któregoś z nich wyjdę za mąż i który to najprawdopodobniej będzie, kiedy rozwiąże się ta sytuacja? Pierwszy mężczyzna: 02.08.1986 Drugi: 09.06.1987

Ja: 13/05/1989 On: 07/07/1987 Czy ten związek, to już związek na cały życie? Drugie pytanie: Czy praca, w której pracuje jest na pewno dobra?

Gość wojtek ma w lazience rybiki
17.08.1982 czy wkoncu zadzwonia do mnie z RMFFM??to chyba sciema jest juz gram zpol roku nic :D:D chyba nie mam szczescia:(

ja 30.09.1990 czy mój partner mnie zdradza? i czy będzie moim mężem:p z góry dziękuje za odpowiedz:)

Gość
13.12.1986 czy bede miala dzieci? Z gory dziekuje za odpowiedz

Gość wojtek ma w lazience rybiki
17.08.1982 czy moj mezczyzna w koncu mi sie oswiadczy:D:D:P??

Gość Marabeliaaaa
Edyta 23 11 1988 Co karty mowia o moim terazniejszym zwiazku ? I czy zajde w ciazy w najblizszym czasie ?

Gość Egowa
Agata 04.03.1992 kiedy znajdę miłość? albo czy już ją znalazłam...

02 08 1982 Czy wkrótce wyzdrowieję? Czy zajdę w ciąże w tym roku? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
Witaj;) Chciała bym się dowiedzieć czy w tym roku będę z kimś w związku? Monika 12.04.1991r

Gość Izzzza
ja-29.05.1984, On-21.05.1981, czy coś z tego będzie, stabilny związek?

Gość dylematy
1.12.1987 Co karty mowia o moim zwiazku? i czy widac poprawe sytuacji finansowej?

Gość ja tez chceeee
29.01.1986 czy obecny zwiazek przetrwa??i czy J. mysli i kocha nadal bylą swoją dziewczyne-kobiete?

Gość kasikkkkkkk
Kasia-27.05.1983 Jarek-9.12.1985 Czy to jest ten jedyny?Czy mi się oświadczy? Dziekuję za odp:)

Gość ja tez chceeee
jego data 02.01.1970

Gość Wiktorka WWWWWW
Wiktoria 20-05-75 co nowego w uczuciach? Czy bedziesz dzisiaj jeszcze wrózyć jak tak to poprosze:)

Gość nataleeeeeeczkaaa
ja 10.08.91 on 10.07.91 Czy On mnie kocha??Czy On ukrywa cos przede mna ?

Gość NUDY-NA-PUDY
--------------------------------- data: 11.07.1985 Pytanie: Jak potoczy sie moja kariera (czy powinnam wrocic na studia aby podazac za tym co jak uwazam bardziej mnie interesuje i moze zapewnic lepsza kariere i tym samym wlozyc w to kolejne dosc spore lata nauki i pienedzy?) ? Z gory bardzo dziekuje za poswiecony czas.

Gość majowadama