Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astroologiaa

zapraszam na tarota

Polecane posty

Gość astroologiaa

1.prosze podać date urodzenia i pytanie 2. prosze o wyrozumiałość z odpisywaniem, stawianie kart tarota nie trwa sekundę

Gość Laleczka Koteczka
08.03.1980 czy zwiazek z B. ma przyszlosc i cyz bedziemy ze soba szczesliwi???

Gość EvaW
Ewa 13.06.1981 on 02.08.1972 kiedy wróci i znów bedziemy razem, jak nam sie ułozy po jego powrocie.

Gość astroologiaa
Laleczka Koteczka prosze podaj date ur partnera

Gość Laleczka Koteczka
13.12.1962

Gość mycha miki
ja Joanna20.11.81 on Lukasz 06.09.82 czy bedzie moim mezem z ktorym spedze reszte zycia??? pozdrawiam

Gość Laleczka Koteczka
sorki blad!!! 13.12.1965

Gość astroologiaa
laleczko Twoja kartajaka mi wyszła to Kochankowie To co najbardziej Cię charakteryzuje to ciągła niepewność. Trudno Ci podejmować decyzje, dlatego możesz uciekać się do uników, przeciągania spraw w czasie lub innej manipulacji. W rezultacie taka postawa odwraca się przeciwko Tobie, a i tak wciąż brak Ci odwagi by zająć konkretne stanowisko. Pamiętaj, że najgorsza decyzja jest lepsza od żadnej, ponieważ czyni Cię aktywnym i przeciwdziała zastojowi w życiu. Brak zdecydowania i kłopoty z konsekwentnym postępowaniem powodują duże problemy w relacjach z ludźmi, przede wszystkim w związkach osobistych. W sferze osobistej potrzebny jest Ci partner, który zrozumie Twoje kłopoty z jawnym wyrażaniem siebie, a jednocześnie będzie stawiał przed Tobą wyzwania, które pomogą Ci rozpoznać swoje potrzeby i swobodnie je realizować. Szybkie tempo rozwoju wydarzeń może Cię zaniepokoić, zanim wycofasz się ze znajomości, która może okazać się „tą” właściwą, przeanalizuj wszystkie za i przeciwcz. w kartach widze szczescie w zwiazku obecnym

Gość Laleczka Koteczka
Dziekuje 🌼

Gość dziewczyna z marzeń
Witam, 2.20.79 czy będę w związku z mężczyzna, sporo starszy ode mnie, czy przeprowadzi się do mojego miasta i kiedy (chociaż w przybliżeniu), dziękuję bardzo :)

Gość dziewczyna z marzeń
coś mi źle się wybiło, oczywiście 2.10.79,pozdrawiam

Gość mammamamma
MARTA 10.11.1984.Czy zwiazek z M. ma przyszlosc i jak ułożą sie nasze finanse?

Gość astroologiaa
ewa twoja karta to rydwan a karta Twojego partnera to to również rydwan, bardzo niekorzystn e połaczenie.Oboje macie silne charaktery. Najszczęśliwsza w związku będziesz wtedy, gdy Twój partner będzie umiał Ci się podporządkować i da Ci wolną rękę do działania. Najlepszy związek stworzysz z kimś, kogo kartą życia jest głupiec. Niestety w kartach widze tylko pustą droge, nie ma na Niej nikogo- to by wskazywało ze nie wroci. Ale pamiętaj to są tylko karty.

Gość
17.01.1987 ogólnie co powiedza karty .. o przyszłośc pytam :) Dziękuję :*

Gość Słońce D
13.12.1985 kiedy poznam swoja milosc?

Gość astroologiaa
rumiankowa siódemka bólaw to karta która mi wskazuje wyjście naprzeciw przeszkodom i trudom, niewielkiego sukcesu, ale i nadziei na lepszą przyszłość. Symbolizuje wszystkie ścisłe kierunki naukowe. Oznacza precyzję, ekonomiczne myślenie.

Gość
16.10.1989 Czy będę szczęśliwa z obecnym partnerem i czy będzie to ten ostatni?

Gość coffeella
12.08.94 Czy w ciagu tego miesiaca poznam kogos ciekawego(chłopaka)??

Gość coffeella
albo czy powinnam pojsc na impreze która odbedzie sie w w nastepnym tygodniu??

Gość smutna i to bardzoooo
ewelina 29.11.1991 za którym razem zdam egzamin teoretyczny i praktyczny z prawka? i czy wkoncu poprawi mi sie wzrok?

Gość astroologiaa
mycha Wasza karta to kochankowie Najczęściej pojawia się wtedy, kiedy musimy dokonać wyboru między dwiema osobami lub dwoma rozwiązaniami jakiejś sytuacji. To może być miłość, tajemny związek, pożądanie, seks lub ślub, jeśli karta pojawia się w otoczeniu dobrych kart.

Gość MONIKAJ36
Witam, mam pytanie czy mój partner mnie okłamuje i jaka jest przyszłośc naszego związku Monika 16.02.1973 Ryszard 05.03.1971

Gość naela
Ja 25.11.1973, On - 30.05.1975 - co nas czeka?

Gość astroologiaa
dziewczyno z marzeń, karta rycerz miecz to symbol nagłych zdarzeń zmieniających nasze życie, spełniania planów, wygranej rywalizacji, nowoczesności. Oznacza początek, odrodzenie, zwycięstwo, siłę, determinację. Widać nowe życie u Ciebie - duża zmainę, podejrzewam ze to dotyczy Twojego partnera kiedy to bedzie? katra AS mieczy wskazuje postęp, wiec przewiduję ze w najbliższych miesiącach.

Gość
On 29.12.1989 :)

Gość mamessss
proszę o odpowiedź Anna 27.10.1978 Czy wyjdę kiedyś za mąż i czy to będzie mój aktualny partner?

Gość lola676
Jakie sa szanse na to ze moj terazniejszy chlopak bedzie moim partnerem na cale zycie?? Karolina 18.01.1987 Marcin 28.11.1980 pozdrawiam

Gość laczego
kiedy będzie wojna bo nie mogę sie doczekać by zacząć zabijac ludzi heretyków i tych co grzeszą np wróża