Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam pytanie chce sie odchudzic troche ale karmie piersia czy jak przestane jesc kolacje wplynie cos na mleko?

Gość gość
jedz normalnie(pisze tu o ilości) ale delikatniej, bardziej lekkostrawnie, to działa, ja przytyłam w ciąży 19 kilo a po miesiącu miałam 17 mniej:) fakt ze u mnie to bardziej opuchlizna była niż przytycie.. jadłam duuuużo, ale lekkich rzeczy - zero słodyczy, ciast, chipsów, paluszków, z mięsa tylko gotowany kurczak, do tego ryż, z owoców tylko jabłka, kolacje możesz odpuscic, ale nie więcej, jak człowiek się odchudza to wydala dużo toksyn i te toksyny niestety wchodzą do mleka, dlatego nie wolno zarówno intensywnie cwiczyc jak i intensywnie nie jeśc:)

Gość no niby radzicie jej zaplacic
nie schudniesz tylko dlatego że nie jesz kolacji. Musisz sobie zbilansowac odpowiednio diete, musisz jesc pozywne sniadanie , dobre obiady i lekką kolacje. W miedzyczasie mozesz przegryźć jakis owoc i pić dużo wody. Oczywiscie troche ruchu nie zaszkodzi. Samo niejedzenie nic nie da bo organizm zauwazy że ma czegos mniej i zacznie magazynowac tłuszcz na cięzkie czasy to raz a dwa jestes dodatkowo obciążona produkcja mleka wiec bezsens totalny jest nie jesc. Ja bylam na diecie podczas karmienia piersią nazywa sie south beach - sieta plaż poludniowych. Produkty dobieralam tak by nie zaszkodzic dziecku tez karmilam piersią . Schudłam 20 kg w 2,5 mc. Diete stosuje do dzis ale wperowadzilam ją w domu jako metode zdrowego zywienia. Domownicy zachwyceni inną kuchnią niz tylko kluski z kotletem :D