Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keczupp

najdziwniejsza rzecz jaką zapijaliście?

Polecane posty

Gość keczupp

Gość keczupp
Wiadomo nie raz zdarzyło się, że zabrakło napoju do zapijania wódki. Jaka jest najdziwniejsza rzecz jaką zapijaliście? W moim przypadku była to woda z keczupem

woda z keczupem:o masakra... moja "najgorsza" [nie wiem czy to dziwne] popitka to woda po ogórasach:o na sama myśl mi niedobrze!

Gość o blehhhhhhhh
woda z kranu, na zagryche bardzo kwasne winogrona

Gość mirek_kartofell
Kiedyś nie chciało nam się iść do monopolowego więc jakąś starą nalewkę zapijaliśmy mlekiem. Na drugi dzień bardzo tego żałowaliśmy, że mróz powstrzymał nas przed pójściem do sklepu...

potem srasz dalej niz widzisz i zygasz jednoczesnie kiedys sie tak najadłam po słonym smaluszku na chlebku zachciało mi sie napic zimnego mleczka jezu...do dzis na widok tego zestawu robie sie zielona

Gość kasia-sałatka
mirek, najgorzej jak się nie chce iść do sklepu wtedy wszytsko idzie w ruch. u mnie klasyka czyli herbata, ale do sklepu było tak daleko że nawet przez myśl nam nie przeszło żeby się ruszyć. słyszałam, że w Warszawie rusza Meta24-alkohol na telefon-pewnie dowożą też zapojkę. ahh gdyby ona wtedy działa to ta historia skończyłaby się przyjemniej

Gość konfiturki
dżemem z wodą, zapijaliśmy jakąż obrzydliwą wódkę grejpfrutową zza wschodniej granicy. jeszcze raz zagryzaliśmy gruszkami konserwowanymi bo już tylko to zostało

Gość gość
Ostatnio bitą śmietaną ;D jak sobię przypomnę to nadal mi sie rzygać chce