Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviana

Jaki proszek najlepszy do prania niemowlętom?

Polecane posty

Gość viviana

Można zaufać "Dzidziusiowi" ?

Ja prałam od początku w lovelii bardzo dobry proszek przynajmniej ja tak uważam...

Gość viviana
Oj, Persila na pewno nie kupię, bo sama mam po nim uczulenie :(

niestety mieszkam za granicą i nie ma tutaj proszków przeznaczonych specjalnie dla dzieci,oprócz zwykłych jest tylko ten persil sensitive i u nas się sprawdził :) płynów do płukania też nie ma specjalnych tylko też lenor sensitive czy softlan sensitive

Gość viviana
Ja znów słyszałam, żeby na początku w ogóle nie stosować płynów zmiękczających, tylko prać i płukać 2x

Gość penelopa pomponia
Ja dopiero czekam na pojawienie się na świecie mojego dzieciaczka ale postanowiłam wypróbować płyn do prania dzidizuś- miałam w nim prac rzeczy kupione dla synka, pościel itp. i po poerwszej próbie zapach tak mi sie spodobał, że używam go do normalnego prania- niestety nie wywabia trudniejszych zabrudzeń.

Gość djfaso
ja polecam proszek i plyn do plukania jelp bardzo wydajny

Gość lovela jest dobry

ja prałam w JELP i super wypróbowałam tez dzidziuś i i też dobry

Gość roxa25
Ja też Polecam Jelp i proszek i płyn ,Mój ma bardzo delikatna skóre i jak dotąd nie miał uczculenia i oby tak zostało

Gość saleminka8
Persil sensitive i lovela a teraz w dzidziusiu penelopa pomponia mi też się podoba zapach dzidziusia,kupuje go w realu za jakies 4zł z groszami a płyn do płukania kosztuje 3zł z czymś a w hurtowni dla dzieci jest on po 13zł hehe nie wiem skad wzieli tą cenę,chyba z kosmosu hehe

Gość maaaadzix
Ja przez pierwszy miesiac prałam w dzidziusiu,potem dostałam persil sensitive i płyn do płukanie softlan sensitive i małemu nic po tym nie jest,z tym,że włączam pralke na podwójne płukanie.

Gość najlepszy to
J E L P

Gość taka srednia mama
a ja wstretna mama nigdy nie pralam osobo w jakich specjalnych proszkach, nawet nie znam nikogo kto by tak wydziwial.....nawet nie widzialam takich prooszkow

Ja używam Dzidziusia ;-) Mała nie ma uczulenia, ładnie pachnie, ubranka są doprane więc nie widzę powodu by używać innego droższego jak ten spełnia moje oczekiwania. Zamiast 28zł płacę 14 na promocji 10

Gość a mnie zaprzyjażniony lekarz
powiedział: a co będziesz przepłacać? kup sobie płyn do prania wełny (delikatny jest) i pierz wszystko w nim....... Tak też uczyniłam.........moje Dzieci to wcześniaczki - wczesne bardzo, a jednak płyn do prania wełny się przyjął od razu. Jak skończyły 8 m-cy to postanowiłam prać w tańszych płynach, też nic się nie stało, gdy zaczęły produkować masakryczną ilość plam zaczęłam używać Vanisha, i również się przyjął. Kto zechce skorzysta z mojego wywodu, kto nie akceptuje - Jego prawo. Krzywdy w każdym razie Dzieciom nie zrobiłam:)

Gość jtk
mam półrocznego synka i jego ubranka piorę w Drefcie dla dzieci. ciuszki są czyste po wyjęciu z pralki, mają ładny zapach i zauważyłam, że są bardziej miękkie. Nie zauważyłam też zaczerwień na skórze, więc spokojnie mogę go polecić :)

ja dlugo pralam w JELPie,a potem w dzidziusiu,teraz kupie dreft dla dzieci i zobaczymy

Gość alergiczka55
Ten dreft dla dzieciakow jest też dobry dla dorosłych, którzy mają kłopoty z alergiami na chemie. Przetestowałam na sobie i jeszcze nic mi nie wyskoczyło na skórze.

Gość sssssmamaa
gdzie ten dereft mozna kupic ile kosztuje??????????????????

A ja piorę lovela+ariel pół na pół. Tak naprawdę nie wiem po co kupiłam tą lovelę, trzeba ją zużyć dlatego używam.

Gość ciuchy ok, niech się
a moja córka miała uczulenie na jelpa, więc jakiego byś środka nie wybrała, to trzeba obserwować czy skóra dziecka dobrze go toleruje

Gość Aneta222
ja też używam drefta, bo sama mam alergię. Na allegro coś około 9zł płaciłam, w tesco chyba 14zł za litr

Gość janek33
Nie wyobrażam sobie już mojego życia bez płynu Good Wash. Jest całkowicie naturalny i nie podrażnia skóry. Zyskuję na tym ja i moja rodzina. Kupuję go na stronie internetowej www.ecovariant24.pl