Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropka8800

Co jest z Jego uczuciem?

Polecane posty

Witam. Pierwszy raz występuję w roli czynnego forumowicza. Piszę, bo nie mam z kim o tym porozmawiać. Bo już sama nie wiem, co na ten temat sądzić.. Przejdę do meritum. Jestem w związku. Wspaniałym związku, który trwa 9 miesięcy. Jako, że mój wybranek jest ode mnie 3 lata starszy (ma 25 lat) wielokrotnie zdarzało nam się rozmawiać o ślubie. Oczywiście jeszcze nie teraz.. Na to będzie czas. Sygnalizuję tylko, że jest to związek bardzo odpowiedzialny i dojrzały. A co najważniejsze, oboje mamy nadzieję, że będzie trwał po grobowe deski (przynajmniej do tej pory tak myślałam) . Niestety, jak to bywa po pewnym czasie przyszły problemy. Ja jestem osobą bardzo wrażliwą, uczuciową, może trochę zakompleksioną.. Lubię się przytulać, lubię kwiaty, czułe słowa, lubię czuć się wyjątkowo. Jednak mój wybranek nie daje mi tego w takiej ilości, jak potrzebuję. Gdy chciałabym się przytulić, gdy czekam na spontanicznego buziaka.. nic.. Muszę sama wychodzić z inicjatywą, bo inaczej po prostu się nie doczekam :P A bardzo chciałabym być w ten sposób zaskoczona. Rozmawiałam z nim o tym. Wypowiedział się jasno "nie jestem typem misia". Zabolało mnie to, bo poczułam się jak kaktus! Nie lubi się do mnie przytulać? Nie potrafię tego pojąć. Wiem, że każdy człowiek jest inny, ale bardzo ciężko jest mi to zaakceptować :( Ja dla Jego szczęścia zdolna jestem do ogromnych poświęceń. Czy proszę Go o tak wiele? Czy w imię miłości, nie potrafi zrobić czegoś dla mnie? W Jego ramionach odnajduję spokój. Jego pocałunki rozwiewają moje wątpliwości, których ostatnio mam coraz więcej. Nie chcąc się narzucać odsuwam się od niego. Ciągle czekając. Nie kocha mnie tak, jak dawniej? Mimo Jego zapewnień,że tak nie jest, mam wątpliwości. A może po prostu tak ma być? Moje uczucie przez to słabnie :( i jestem bardzo nieszczęśliwa :(

Gość wojtek ma w lazience rybiki
ojjjj jeczysz😠nie masz chyba powaznych problemow!jestescie juz troche razem i sie soba nacieszyliscie a teraz nastala COdziennosc:)

A może to taki typ, który jak ma to nie chce a jak nie ma to chce? Może nie zagłaskuj go juz i nic nie rób, to sam przylezie :P

Gość wojtek ma w lazience rybiki
jak chcesz zeby cie poprzytulal czy cos ..to pierwsza sie do niego przytul przeciez cie nie odepchnie!:P