Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość chronmy stare rzeczy

pomoz odnalezc to czego nie zna nikt, nagroda

Polecane posty

Gość chronmy stare rzeczy

witam mam pytanie co do piosenek tu jest link amatorskiego wykonania fragmentow tych piosenek, moze to cos pomoze! http://coffeinee.wrzuta.pl/audio/7sk6T3eyl23 /pomoz_znalezc_bardzo_stare_smieszne_piosenki Utwory pochodza z kaset magnetofonowych z lat 90tych...kto je wykonywal? nie moge nigdzie znalezc ani ich ani zespolu :/ ponizej przyklady tekstow ktore pamietam "...dynamit dynamit dynamit dynamit silniejszy niz beton mocniejszy niz granit..." "...swiety mikolaj mikolaj swiety cos tam na saniach daje prezenty, czasem pojawiam sie w twoim snie, swiety mikolaj z nami jest, swiety mikolaj jest blisko mnie..." "..tym stwierdzeniem zaszokuje towarzystwo ze motorem wynalazkow jest lenistwo, wiele rzeczy wymyslono dla wygody, stad sie wziely windy i ruchome schody, a odkurzacz wymyslila jedna taka ktorej odechcialo sie ze sciera latac ..lubimy lezec lezec lezec bo co innego tak naprawde nas nie bierze lubimy lezec na kanapie czekajac az nam manna z nieba kapnie, lubimy lezec na wersalce nie kiwajac nawet palcem aha aha aha.." "...a stonoga nie wiem po co.." prosze o pomoc a ciekawosc zzera co to moze byc i czemu nigdzie tego nie ma? na dwoch stronach slady piosenek... z oferty : "byla taka piosenka "wiele rzeczy wymyslono dla wygody, stad sie wziely windy i ruchome schody, no bo czlowiek taka dziwna ma nature, ze najbardziej lubi lezec brzuchem w gore, a do pracy sie przylozy nalezycie tylko wtedy, kiedy to ulatwia zycie" ;p pamietam z dziecinstwa mcdalenna " i blog o mikolaju http://tssk82.blog.onet.pl/2 ,ID395664588,SL399807636,index.html niestety nie mozna kopiowac ehh skad to sie wzielo!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować