Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość memeaaa

co robić czy to juz koniec ? ?

Polecane posty

Gość memeaaa

Mam chłopaka jestesmy ze soba od ponad pol roku, zapewania mnie stale ze zalezy mu na mnie i to widze, nieraz cos mowi o przyszłosci. Na codzien jest spokojny, czuły , wrażliwy nie wyglada na cwaniaczka. Zawsze mu ufałam . Jednak jakis czas temu cos mnie tkneło zeby sprawdzic z ciekawosci jego drugiego maila który używał gdy sie poznawaliśmy i pisaliśmy do siebie, jak zapytałam czy uzywa go to udał ze nie korzysta i szybko zakonczyl temat . Hasło znałam do jego oficjalnego więc z cieksawości wpisałam to samo do tego drugiego. Nigdy nie mielismy tajemnic i podawał mi hasło do swojej skrzynki oficjalnej. I to co zobaczyłam zaskoczyło mnie totalnie od jakiegos czasu mailuje z innymi dziewczynami- odpowiada na ogłoszenia matrymonialne tak wywnioskowałam. W ostatnim zaproponował jednej dziewczynie spotkanie to juz kompletnie mnie zaskoczyło bo nie jest taki zbyt śmiały a tu od razu wyszedł z inicjatywą spotkania do nieznanej dziewczyny . Nie wiem co robic jutro wyjezdzam do rodziców na ferie , kilka dni mnie nie bedzie i obawiam sie ze bedzie sie spotykał pewnie z tą z ktora mailuje. Nie wiem co robic czy czekac jeszcze czy juz myślec o zakonczeniu tego związku , doradzcie albo powiedzcie co o tym sadzicie ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować