Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbsdrufbjd

Co sądzicie o takim wózku ??????????? Proszę o opinie

Polecane posty

Gość fgbsdrufbjd
bo dzieci niepełnosprawne zawsze miały trójkołowe wózki

Gość gość
musisz jeszcze poszukac, chicco ogólnie robi dobre wózki, tylko te podwójne kółka są koszmarne, naprawdę, znajdź cos na normalnych kołach, a jesli waga jest ważna to poszukaj nie pompowanych tylko piankowych -są o niebo lżejsze

Gość fgbsdrufbjd
o ten Alicja ładny dziękuje :)

Gość fgbsdrufbjd
pompowane miałam w wielofunkcyjnym,7 razy kleiłam

Gość fgbsdrufbjd
a ten chicco ma plastikowe?może się to połamać?

Gość drogo drogo drogo
chicco bylo dobrą firmą ale sie popsuło, dużo moich znajomych narzeka... ja mam jane, droższe wózki ale mam go od głębokiego do spacerówki. No ale dla starszego dziecka już bym nie kupila, bo szkoda pieniędzy na rok używania... polecam Ci wózeczki graco, sąsiadka ma i sobie chwali. Dziecko ma 4 latka i od 3 w nim jeździ, wózek się trzyma;)

autorko moge ci coś doradzić? Na jaki wózek mas zoko? Taki w stylu parasolki? Mam dwoje dzieci. pierwszemu kupiląm bardzo fajnywózek w stylu własnie parasolki, z budka, rozkladany, z tacka dla dziecka, wygodny, leciutki, an lato super. ALe.... nie nadaje sie on na długie spacery, poza tym przy składaniu budka sie troszke deformuje. Drugiemy nauczona wczesniejszym doscwiadczeniem kupilam wózek EURO BABY F1 Jestem bardzo z niego zadowolona, tym bardziej, ze moje starsze dziecko jest dosc spore jak na swój wiek. Oczywiscie jest wiekszy i cieższy od typwej spacerówki, ale jest wygodniejszy i jestem z niego bardzo zadowolona. Jesli masz jeszcze jakieś pytania, wal śmiało ;) Postaram sie odpowedzieć. życzę udanych poszukiwań idealnego wózka :)

Gość fgbsdrufbjd
Alicja ten to taka kolumbryna

Gość gość
ja napisalam zebyś szukała nie na pompowanych tylko na piankowych, wyglądaja podobnie a są lżejsze:) ja juz spadam, życzę miłych i owocnych poszukiwań

Gość drogo drogo drogo
alicja zamast sie tak szokować to lepiej pomyśl czasem;/ dziecko ma niedowlad nogi... myślisz ze zdrowe by jeździło?

Gość do alicji
masz okropny gust, straszne kolumbryny pokazujesz. Nie podobają mi sie wcale.

Gość fgbsdrufbjd
zniknęłam bo dziecko dało o sobie znać :) ten graco z tacką super

autorko. Małe kółka są ok. Wiedz, że wózek z takimi kółkami jest lekki natomiast ten z dużymi jest dużo cięższy, masywniejszy. Uważam że te wózki z dużymi kołami są ok ale dla dzieci które ledwo co siedzą natomiast te lekkie spacerówki są świetne dla sterszego niemowlęcia. Ja mam taki jak podałaś w linku i jestem zadowolona. DObrze się prowadzi.

ja mam taki jak cholerka podała w ostatnim linku. Nie do końca ten sam ale prawie identyczny. Jestem bardzo zadowolona.

Gość mnmnmmmairl
http://www.mamasandpapas.com/product-pliko-pramette-linear/185770800/type-i/ ja mam taki tylko kolor inny i kółka są podobne mieszkam za granicą i co prawda zim tu nie ma ale w Polsce byłam na święta i sprawdził się super i po śniegu i po błocie pośniegowym mam od urodzenia dziecka aż do teraz (mały ma 9 miesięcy) teraz używam go jako spacerówki a wcześniej jako wózka z gondolą jestem bardzo zadowolona kółka choć małe super skrętne zależało mi by wózek był lekki i taki też jest

Gość fgbsdrufbjd
dzieki za wszystkie rady :))) przydadza sie na pewno

Gość staccato.1
a moze quinny buzz 4 rocznik 2009? super sie prowadzi, lekki, pompowane kola, przednie mozna dokupic terenowe. super wozek!

Mam tytułowy wózek od ponad roku - tzn ten o który pyta autorka - chicco. My jesteśmy baaardzo zadowoleni nie wiem czemu ktoś pisze o niewygodnych kółkach? Jak si jedzie po nierównym terenie z dziurami itp blokuje sie koła i jedzie bez problemu. Składa sie jedną ręką, budę można naciągnąć żeby dziecku nie świeciło w oczy słońce albo nie wiał wiatr... kółka mocne do dziś nic sie nie starło, nie popękało itp. Mały, lekki i zgrabny. może gdybym mieszkała na parterze albo w domu prywatnym i miała duuży samochód wybrałabym wózek z dużymi pompowanymi kołami ale po co?

Gość bąąąąbeeeel
rossinka tez mam ten tytulowy i jest w porzadku

A jesteś pewna, że chcesz go kupić akurat na aukcji? Bo wiesz, może wygląda oki, ale moja znajoma kiedyś kupiła taki wózek od szemranego sprzedawcy i długo w nim jej maluszek nie pojeździł..

Gość rvevrrfvfer
ja kupilam go na allegro i przyszedl z Niemiec,rachunek i wszystko jest po niemiecku