Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwnaxd

jakie ryzyko ciazy ?

Polecane posty

Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne, bez zabezpieczenia (3dni przed skonczeniem wlasnie tych dni plodnych). Bylismy troche pijani;/ I jak juz skonczylismy, zrobilismy to kilka razy pod rzad z przerwa kilkuminutowa ;/ Mam sie obawiac? Nie skonczyl we mnie .Nie piszcie tylko, ze jestem nieodpowiedzialna bo teraz jestem tego swiadoma a wiadomo co alkohol robi z ludzmi ;/ [wytrysk byl ale nie w srodku a potem włozyl mi znowu i zrobilismy to praktycznie 3 razy pod rząd. ;/]

Tylko jesli okres dostane to z testu zrezygnować? Czy sugerowac sie tym, że mogą wystapic tzw. plamienia i upewniajac sie, test. Jak myslisz?? Ale na prawde uwazasz, ze prawdopodobienstwo jest duże? Ja juz niewiem co mysleć.

Gość fcndjksa
prawdopodobienstwo jest dosc spore

Gość kaaaasssiiiiaaaa
wybierzcie ładny wózek dla dzieciaczka :)

Zrób test, dla spokoju swojego nawet.Często kobiety mają właśnie plamienia , chociaż są w ciąży. Miałaś dni płodne..do zapłodnienia nie konieczny jest wytrysk, wystarczy sam ejakulant.

Dla pewnosci napewno zrobie, kurde mam nadzieje, ze nic sie nie stanie :(

Prawdopodobieństwo ciąży jest średnie. Duże by było jakby miał w Tobie wytrysk. Pamiętaj, że w ciąże nie jest tak łatwo zajść. Radzę jednak więcej nie liczyć na szczęście tylko używać gumek. Po 8 dniach od stosunku zrób pierwszy test z porannego moczu - chwila strachu, ale będziesz się mniej stresować.

Gość kaaaasssiiiiaaaa
sama jestes ejakulant, ejakulat jak już

hm tylko moze powiem o co mi chodzi dokladnie, bo skoro doszedl ale nie we mnie a po kilku minutach zrobilismy to znowu czyjego plemniki byly juz martwe? Bo nie umył narzadu ani nic z tych rzeczy i dlatego niewiem co mysleć .

oj moze sie to skonczyc ciaza... nie bede ci truc tym bardziej po fakcie. poczekaj i zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie. ale nie kupuj testwo przed pierwszym przedwidywanym dniem okresu bo szkoda kasy. wtedy i tak nic nie wykarza.

OstraSiostra - tak, nie wytarł. I tak nasze stosunki trwały praktycznie 3 razy pod rząd. Wiem, ze to bylo nieodpowiedzialne ale teraz juz za pozno;/

Dziekuje. I za to, ze nie zostałam zjechana jak too było na innym forum ;/