Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzycieeelka

nieciekawa sytuacja w domu...nabawię się depresji

Polecane posty

Witam. W domu panuje dziwna atmospfere, miedzy rodzicami nie ma w ogole zadnej wiezi ;/ (tata pracuje za granice, ale jak wszedzie teraz kryzys i siedzi juz 2 miesiace w domu i nie pracuje) w ogole nie rozmawiaja moim rodzice. mama ciagle jest zla, rzuca garami, nie zawsze cos na obiad zrobi, albo zrobi i nawet nie nalozy, a zawsze to robila. ciagle zla chodzi. ja nie poszlam na studia w tym roku i siedze w domu. juz nie moge wytrzymac, w dodatku rozstalam sie z chlopakiem i ciagle tylko rycze, juz nie daje rady, jeszcze ta sytuacja w domu. w dodatku mieszkamy w meiszkaniu i nie moge sie tak zaszyc...zaraz zwariuje;/

Gość tylko pozazdrościć
Moja rada: poszukaj sobie pracy,potem chłopaka.Efekt bedzie taki że pomozesz rodzicom, sobie i zycie nabierze innego sensu:-)

ale nie chodzi o to, ze bieda jest czy coś nie... JA zostałam w domu, bo maturę chciałam poprawić, żeby na medycynę się dostać, a efekt jest taki, że przez zerwanie i ogólnie w ogóle się nie uczę, bo nie daję rady...ciągle ryczę

Gość klikklik klik
Dziewczyny głowy do góry!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tylko pozazdrościć
Ja tak Ci radze bowiem zejak wyjdziesz do ludzi i bedziesz miała swoja kase to odzyjesz:-) Raz ,że poznasz napewno dużo fajnych ludzi, dwa bedziesz miała kase na zachcianki,trzy pokazesz rodzicom że jestes samodzielna i dorosła.Pomyśl o tym:-)

Gość tylko pozazdrościć
Najwazniejsze w tym co Ci napisałam jest to że nie bedziesz miała czasu na placzki ..Zacznij życ:-)

w pieniędzmy nie mam problemów, mam swoje. dużo ubrań sobie teraz kupiłam, kosmetyki i wszystko za swoje, więc to nie problem :) do ludzi też wychodziłam...ale nie zawsze jest gdzie i z kim... po prostu odniechciewa mi się wszystkiego, mam takiego doła nie potrafię sobie z tym poradzić...w dodoatku tak za byłym tęsknie i go cholernie kocham, źle ulokowałam swoje uczucia, bo w sumie mnie strasznie zranił, poniżył, a ja go kocham jak cholera i jednocześnie nie nawidzę, za to, że go takim dużym uczuciem obdarzyłam..

powinnam sie uczyć całymi dniami, wpaść w wir nauki, ale nie potrafię się skupić..nic mi nie wchodzi do głowy

Gość rastrowa
marzycielka, ja mam identyczna sytuacje w domu. tata za granica siedzi, jak przyjezdza to sa ciegle klotnie albo ciche dni a na dodatek mama przyprowadza sobie fagasa do domu :O🖐️

Gość tylko pozazdrościć
Idz potańcz..wyluzuj..życie jest za krótkie na szlochanie za facetami..Znajdz klina tzn innego faceta ..:-)

Gość rastrowa
mysle, ze to nie sa odosobnione przypadki, ze gdy jednego malzonka nie ma na co dzien w domu to takie malzenstwo oddala sie od siebie i po latach przstaje ich cokolwiek laczyc procz wspolnego dorobku i dzieci :( moja sytuacja jest o tyle beznadziejna ze nie pracuje i mieszkam w domu. jak rodzice sa to jest napieta atmosfera. jak tata wyjezdza to zaczynaja sie przyjazdy tego kurwiarza :O

a najgorsze to, że zawsze byłam najlepszą uczennicą, miałam duże ambicję (w tym roku co siedzę w domu nic nie zrobiłam, wszystkie plany runęły;/ wszystko przez faceta) a ja go jeszcze tak kocham ;/

a jeszcze to, że siedzę w domu nie chodze do szkoły jest dołujące;/ już zaprzepaściłam szansę i marzenia na dostanie się na te wymarzone studia ;/ w 3 miesiące nie zdąrze się przygotować ponownie do matury;/

Gość tylko pozazdrościć
Spokojnie..poradzisz sobie..musisz tylko odpoczac od problemów,wyluzować..seio idz potańcz..na sile wyjdz do ludzi.Jak poczujeszze jestes w lepszej psychicznej formie ze wszystkim dasz rade:-) I temu Twojemu byłemu pokażesz ze mozesz zycs zczesliwa bez niego:-D

ale my się rozstaliśmy 2 miesiące temu...już było dobrze, bardzo dużo wychodziłam, bawiłam się, poznalam wielu facetów, niewinne flirty, komplementy... a teraz wszyscy znajomi mają sesje i rzadko się spotykamy, ale zawsze raz w tygodniu z kimś.. i to wszystko wróciło, ja nie chce być z byłym, ale kocham go jak cholera i tęsknie, a tak chciałabym się wziąć za naukę, ale nie potrafię;/

nie wiem co mnie tak po tym roztsaniu tyle wzięło;/ ja chcę żyć normalnie, on mnie strasznie skrzywdził, a ja teraz tak cierpię przez niego...nie potrafię się od niego uwlonić, od myśli o nim.. jak znaleźć motywację do nauki, żeby dostać się na te studia, a nie przez jakiegoś dupka, którego niestety kocham zawalić marzenia...

nie wiem co z moją mamą sie dzieje;/ czy menopauza czy co;/ teraz cale popoludnie w lozku przelezala, wstala cos rozwalila, potukla...nie wiem co bo nawet nie mam ochoty z pokoju wychodzic...ona siedzi w drugim tata w kuchni, nie slyszalam dawno, zeby rozmawiali;/