Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Widzę Was z ukrycia

Rocznik 87 - pamiętacie to?

Polecane posty

Gość Widzę Was z ukrycia

Pamiętacie taki program dla młodzieży, nie pamiętam dokładnie wszystkiego, ale były takie śmieszne przerywniki, że np.dziewczyna otwierała szybko karton i przez niego groziła 'NO NO NO!' :D wiecie jak on się nazywał? Mój ulubiony program to była 'Ale heca!', był tam taki uczeń Andrzej w okularach i miał zabawane przygody w szkole i w domu. Tam było takie małzeńtwo, blondynka i facet z broda i oni tworzyli też inne programy dla dzieci i młodzieży.Pamiętam też program 'Po rozum do głowy', prowadził go ten aktor z 'Na wspólnej', 'Ziarno', inne niż dziś.

Gość jestem z 1987
i zupelnie tego nie pamietam. ziarno kojarze ale nic wiecej z tego co napisalas

Gość wieczny nieudacznik
rocznik 87 dobry rocznik

Gość Nurkowałam w spłuczce
ja pamiętam :P ale jestem starsza. a pamięciacie Truskawkowe studio, Tata a Marcin powiedział, Twój problem nasza głowa, Krzyżówkę trzynastolatków albo taki program na polsacie, gdzie pokazywali "teledyski" dzieciaków (11-15 letnich)? nie pamiętam nazwy. Porwadziło go dwóch facetów. Jeden w okularach miał chyba na imię Wojtek. Pamiętam, że często puszczali tam piosenkę Karoliny Borkowskiej, coś o lecie. siedziała na lódce a na głowie miała słomkowy kapelusz

to bylo truskawkowe studio albo do gory nogami ile sie nie myle :D

ja pamietam taki teleturniej dla dzieci, ze byly chyba 2 druzyne i taka duza plansza po ktorej te dzieci sie przemieszczaly jako pionki i byla taka ogromna kostka do gry. pola na planszy sie swiecily i byly na niej jakies rysunki. byl to teletuniej muzyczny/ pamietacie go?

Gość Nurkowałam w spłuczce
pamiętam:P prowadziła go jakaś kobieta

Gość Widzę Was z ukrycia
Ciotella, to chyba właśnie było 'Do góry nogami' z tym kartonem :) Pamiętam ten teleturniej, były wydawane różne dzwięki i trzeba było powtórzyć w kolejności, a tych dźwięków było coraz więcej. Na końcu opowiadali o danym instrumencie. Pamiętacie 'Klub pana Rysia'? Gdzieś czytałam, że ten pan umarł :(, ale nie wiem czy to prawda. A 'Szalone liczby'? Prowadziła go Daria Trafankowska-Dusia z takim facetem o długich włosach. Był też taki serial 'Maszyna zmian' czy coś takiego i 'WOW' o latającym niebieskim stworze, no i ciuchnia, Kulfon z Moniką byli w moim mieście i byliśmy z klasą :D :classic_cool: wieczny nieudacznik -> rocznik 87 dobry rocznik, zdecyduj się :)