Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrecja. 26

Facet i Kobieta.

Polecane posty

Gość Lukrecja. 26

Jestem z facetem 3 lata. On mieszka z rodzicami i z rodzeństwem w domu a ja mieszkam z rodzicami i z rodzeństwem w bloku. U mnie nie ma miejsca na wspólne mieszkanie. U Niego jest. Ja chce już byśmy mieszkali już razem i się zaręczyli. On też chce ale mówi że jeszcze troche musimy poczekać. Ja jak jade do Niego na weekend nie moge zostać np w tygodniu bo mówi że jego rodzice są staroświeccy , mieszkają na wsi i nie chca by sąsiedzi gadali że mieszkamy bez ślubu. Co robić ? On w ogóle sie nie przejmuje że mi źle. To znaczy twierdzi ze mu przykro ale na razie nic zrobic nie może. Jak z Nim porozmawiać? Czy ludzie na wsi sa aż tak ograniczeni? doradźcie coś

Gość Lukrecja. 26
upppppppppppppppppppppppppppp

Gość Lukrecja. 26
uppppppppppppppppp

im bardziej bedziesz naciskac na faceta tym szybciej ci ucieknie.. pozatym to z toba jest cos nie tak.. jak mozna sie komus walic na głowe, to jest dom jego rodzicow i to oni maja prawo decydowac o tym kto w nim bedzie mieszkał jak tak bardzo chcesz z nim zamieszkac to wykupcie mieszkanie

Gość Lukrecja. 26
Przeciez ja os samego początku mu to proponowałam Chciałam wynajac mieszkanie, chciałam wziac kredyt ale on nie chce twierdzi ze nie bedzie wynajmował albo pakował sie w kredy jak ma gdzie mieszkać to co mam zrobić? Olac go?

Gość upppppppppppppppppppp

Gość upppppppppppppppppppp

Gość uppppppppppppppppppp