Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładna.Pani

Jakie on ma zamiary?

Polecane posty

Gość Ładna.Pani

Witam poznałam pewnego chłopaka ( 31lat) Spotkaliśmy sie 2 razy i teraz chcemy sie znów spotkac u Niego w mieszkaniu. On mówił mi przez telefon że jak bede chciała to moge zostac u niego na noc, on będzie spał w drugim pokoju. Czy tak pasuje? Czy jak zostane na noc i każe mu spac w drugim pokoju to sobie coś złego o mnie pomysli?

Gość Ładna.Pani
NO HALOOOOOOOOOOOOO

No to jak nie chcesz aby pomyślał coś złego to daj mu się przelecieć, przecież po to ciebie zaprasza a nie wypada odmawiać gospodarzowi. Proste.

Gość Ładna.Pani
ale ja nie chce z nim spać

Jakki z niego 'chlopak' ? Ma 31.lat, toz to juz dorosly mezczyzna. Ty pewnie w podobnym wieku. A pytanie jest banalne. Jesli bowiem czegos nie chcesz, nie zmuszaj sie, 'dziewczynko' :O

Gość Ładna.Pani
ale chciałabym zostać i sie tylko przytulić i nic wiecej. brakuje mi ciepła i faceta nie chciałabym żeby pomyślał ze na 3 randce wskakuje do łózka moze zostane , przytule sie do niego i powiem zebyśmy jeszcze poczekali z tym może tak byc?

Gość Ładna.Pani
Ja mam 25 lat

Moze byc!!! Ale powiedz czego chcesz ... najgorsza jest niewiadoma. A facet na pewno tez chetnie bedzie sie przytulal ... i niech Cie nie zwiedzie pewnie "niekontrolowane zachowanie" ... bo ono jest ... niekontrolowane ;)

Jestes wiec w wieku, w ktorym dorosla kobieta nie powinna zadawac infantylnych pytan, tym bardziej, ze jako kobieta wlasnie dorastasz szybciej niz mezczyzna pod wzgledem umyslowym. To go porzytul albo idz na calosc. Kogo to obchodzi, co z tym zrobisz ? To Twoj problem i wybor.

Gość Ładna.Pani
Wiem że mój problem ale nie chce wyjść na jakąś dziwną dziwczyne nie chce by sobie źle o mnie pomyślał ja byłam teraz w zwiazku 3,5 roku i tam czułam sie swobodnie a teraz czuje sie troche zagubiona mimo wieku

Gość do autorki..
Nie licz na to ze on nie bedzie chcial cie przeleciec. Facet zawsze tak mowi zeby zbalamucic glupia kobite. :D

Gość Ładna.Pani
No wiem. Ale chyba jak mu powiem ze chce bysmy jeszcze poczekali a zostane na noc to bedzie to cos złego?

Gość bndjmrkif
on daje Ci darmowy nocleg to Ty tez mu cos daj ...

Gość do autorki..
Wypijcie sobie do tego mocne piwko na dobranoc, glupolku. 🖐️

Gość Ładna.Pani
jeju jacy wy chamscy jesteście No dobra niech wam bedzie, to co pomyśli o mnie jak sie z nim przespie? jeju :(

Gość asjdlaskjdlj
"brakuje mi ciepła i faceta" i dlatego idziesz na noc do kolesia po 3 randce? no to nieźle zdesperowana jestes

Gość Ładna.Pani
Nie jestem zdesperowana Chodzi bardziej o to że w tym związku co byłam to wiedziałam że ktoś jest , że pojade do niego i mnie przytuli niestety z powodu tego że różnimy sie sporo charakterami musiałam przerwac tą znajomość i teraz troche boli i ta nowa znajomość łagodzi to co boli

Gość asjdlaskjdlj
3 randki to nie związek jak jestes z kims dlugo to pewno ze mu ufasz i mozesz sie przytulac do woli ale tutaj - nie zdziw sie jak koles bedzie sie do ciebie dobieral a jak nie chcesz zeby sie dobieral nie zostawaj na noc

do Leona - dzien jak dzien. do autorki: mam wrazenie, ze zbyt szybko po rozstaniu 'leczysz' swoje rany nowa osoba. Nie uporalas sie jeszcze z przeszloscia. Do tamtego moglas pojechac zawsze, z tym radze sie wstrzymac bo powtorzysz bledy z poprzedniego zwiazku, a powinnas wyciagnac wnioski i dzialac inaczej niz poprzednio. Kazdy chce byc przytulany i kochany ale nie za wszelka cene. Spotkalas sie z nim 2x, i on twierdzi, ze jak do niego przyjedziesz na noc bedzie potulnie spal w drugim pokoju ? Toz to przebieglosc sprzedana w paczce czekoladek.

Gość Ładna.Pani
No to trudno. Po tym jak sie rozczarowałam i co przeszłam ze swoim poprzednim facetem juz mi wszystko jedno. A może akurat sie zblizymy do siebie i będziemy fajną parą później. Nic niewiadomo Juz nie będę marnowac czasu tak jak zmarnowałam 3,5 roku na kogoś kto okazał się skurwielem Wychodze teraz z zalożenia że trzeba korzystać z życia , oczywiście z rosądkiem

Korzystaj wiec i nie badz hipokrytka zakladajac podobne tematy 🖐️