Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamałam sie totalnie

Wykładowca oblewa niemal wszystkich-co robić?

Polecane posty

Zrobił ustny egzamin i jak na razie na 46 osób zdały 4 :O W dodatku powiedział,że będzie tylko jedna poprawka,a warunku nie będzie.Czy on tak może oblać nas wszystkich,i dziennych,i zaocznych??

Gość dfffffffddddd
to nie on decyduje o warunkach

Gość rzuć te studia

Nie zamierzam zmarnować tyle czasu i pieniedzy przez jednego debila,tym bardziej,że podobają mi sie te studia i inne egzaminy zaliczyłam bardzo dobrze. Naprawdę nie on decyduje??

Gość dfffffffddddd
przeciez chyba w regulaminie masz cos napisane o warunkach? prędzej dziekan, co ma wyklodawca do gadania? a z drugiej strony jak mu zalezy na oblaniu was to po co warunek?

Kurcze,dziwny ten facet,co mu da oblanie nas?? :O Ale z drugiej strony,nawet jak bardzo będzie chciał,to czy uczelnia mu na to pozwoli?Przecież cały rok odpadnie,kasa i w ogóle....tym bardziej,że my nie jesteśmy jakieś tępaki,inne przedmioty zdajemy bez problemu,ale ten facet jest wyjatkowo wymagający i bezwzględny.Podobno wrednie się uśmiecha oblewając....

Gość aaagnie
Idz na egzamin, ile umiesz to umiesz. Usmiechaj sie, ładnie, elegancko sie ubierz. Moze wtedy nie bedzie wredny?

No myślę,że co najmniej kilkanaście osób zastosowało tą taktyke i co?...nic

Gość maj stori
moze na to zaslugujecie? moze facet ma swoje zasady i jezeli uwaza, ze ktos nie ma na tyle wiedzy by zliczyc egzamin to oblewa? a co uwazasz, ze pwinine sobie ustalic np. ok z tego kierunku obleje 8% :P

Gość maj stori
miala byc ta buzka :S

Gość maj stori
ta skrzywiona buzka, nie wiem z ktorej litery sie ja robi

Gość Widzę Was z ukrycia
Cięzka sytuacja, mam nadzieję, ze dobrze się skonczy, a koleś lubi 'postraszyć' :o W każdym razie ucz się, żeby umieć jak najwięcej. A tą buzkę robi się z dwukropka i o lub O :)

Gość dwukropek i O
:O

Gość maj stori
"Nie zamierzam zmarnować tyle czasu i pieniedzy przez jednego debila,tym bardziej,że podobają mi sie te studia i inne egzaminy zaliczyłam bardzo dobrze." to jest Twoja mysl a moze on mysli tak: Nie zamierzam zmarnowac ocen i zlamac swoich zasad przez tylu debili, ktorzy mysla, ze wystarczy zaplacic za studia to tylko taka moja hipoteza....

Gość maj stori
widze, dzieki moze facet faktycznie chce nastraszyc i podniesc tym samym poziom

Gość krolowa Narnii
u nas tez bylo kilku takich wykladowcow co za pierwszym podejsciem ulewali wiekszosc a pozniej juz byli bardziej laskawi. Moze ten tez do takich nalezy

Gość znam takie historie
też miałam takiego wykładowcę, egzamin mniej był straszny niż ten cały stres i atmosfera paniki. Więc się nie stresuj, napij się meliski i naucz się. Pamiętaj, że wykładowca nie jest żadnym wszechwładcą i nie może po prostu oblać umiejącej osoby. Po to zresztą wymyślono egzaminy komisyjne - jeśli on się "uweźmie" i za nic nie zechce Ci zaliczyć mimo że dobrze odpowiesz, to powtórzysz egzamin w obecności dziekana, innego przedstawiciela uczelni, a także przedstaiwciela studentów (ktoś z samorządu, ale przeważnie życzliwy) - przy świadkach nie sposób oblać umiejącej osoby.

Ale to jest przecież niemożliwe,zeby na tyle osób tylko 4 umiały,on widocznie zadaje jakieś pytania z kosmosu.I dziennych tak samo oblewa,bo zdajemy razem

Gość kljj
wg regulaminu przysługuje Ci pierwszy termin, termin poprawkowy, warunek, poprawa warunku, egzamin dkomisyjny i wykładowca nie ma nic do gadania. Naucz się, bądź pewna siebie, wejdź na egzamn odważnie, a nie ze skluloną głową, pokaż że się nie boisz, ubierz się w marynarkę, eleganckie spodnie itp. W ręku miej notatki napisane własnoręcznie a nie skserowane.