Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klejnocik

Co sądzicie o biżuterii z brylantami?

Polecane posty

Na temat gustu wprawdzie się nie dyskutuje. Ale wg mnie biżuterie która ozdabia kobietę można podzielić na 2 grupy. 1. to biżuteria na konkretna okazję do konkretnego stroju. 2. Biżuteria którą się nosi na co dzień dla własnego dobrego samopoczucia. Właśnie taka biżuteria powinna być niezwykła, dopasowana do naszego charakteru ażebyśmy się z nią na co dzień czuli dobrze. Dla mnie to jest nią klasyczna pasująca do wszystkiego, taka co ma "duszę' i własny styl. Podkreślająca klasę KOBIETY. Bardzo często to biżuteria stara, która już ma swoją "historię". Mówię za siebie oczywiście, ale taka biżuteria to tylko złoto,ze szlachetnymi kamieniami. Najlepiej z brylantami, nawet takimi niedużymi ale brylantami. I jest coś wym prawdy, że diamenty są dla kobiet najwierniejszymi przyjaciółmi i są symbolem "na zawsze". Pozdrawiam

Ja osobiscie nie znosze zlota i brylantow. Raz dostalam taki pierscionek, mial nawet ladny ksztalt, bo byl stary, ale wlasnie... zolte zloto i brylant. Wiec go zwrocilam. Osobiscie bizuterie bardzo lubie, zwlaszcza srebrna i miedziana (tej drugiej nie nosze ze wzgledu na uczulenie), ew. z platyny. Lubie tez wzory seceszyjne, a z kamieni - szmaragdy i granaty

Gość ja też nie lubię złota
kojarzy mi sie ze starymi babami.Oczywiscie piszę o żółtym złocie