Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona soplem

Uważajcie! Proszę o pomoc.

Polecane posty

Mam problem, wracałam dzisiaj do domu z pracy. Na balkonach teraz wiszą sople i jeden z nich spadł uderzając mnie boleśnie w głowę. Za 3 godziny w domu zakręciło mi się w głowie i wymiotowałam. Czy myślicie, że to od tego? Czy mogło mi się coś stać? Nie chcę iść do lekarza, bo co ja mu powiem? Że sopel mnie walnął? Będzie się śmiał a ja zrobię z siebie pośmiewisko. poza tym da mi zwolnienie i szef mnie zwolni bo powie że nie będzie trzymać takiego pracownika co chodzi na zwolnienia. Co mam robić? Poradźcie mi!!!!!

Gość Radzę iść do lekarza
Posłuchaj uważnie. Być może to bez związku ale radzę Ci udać się do lekarza pierwszego kontaktu lub na izbę przyjęc i tam skonsultować z lekarzem dyżurującym wykonanie tomografii uderzyłas się w głowę boleśnie co prawda nie utraciłas przytomności ale pojawiły się jakieś objawy. Być może nie są one neurologiczne i będzie ok ale idź np na izbę przyjęć do szpitala właściwego ze wg na miejsce zamieszkania i tam niech przyjmie Cię lekarz powiedz mu dokładnie co się stało powiedz mu o zawrótach głowy i nudnosciach. Nie zastanawiaj się nad tym w taki sposób bo to nie mądre.A o izbie napisałem ponieważ tam najpewniej Cię skierują na radiologie gdzie zrobia zdjęcie. Po co siedzieć i się nad tym zastanawiać. Idź i zrób to. Udaj się do lekarza.

Gość Radzę iść do lekarza
A i jeszcze jedno. Lekarz napewno się nie będzie śmiał. Zdziwiłabys się z jakimi udaja się urazami ludzie i dobrze że się udaja. Idź tam a jak wrócisz napisz co orzekli.

chce mi się spać

Masz pecha z tymi soplami. W niedzielę też Ci spadł o ile paiętam... Chyba rozpaczliwie pragniesz zwrócić na siebie uwagę :|

Gość jaaaaaaaaaaaaaa789
wstrząs albo wstrząśnienie mózgu

:( tak w niedzielę też mi spadł i dziś tak samo... z tą różnicą że dziś z innego balkonu...