Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaniaa

Szukam fryzjera z Londynu,ktory...

Polecane posty

Obetnie mi prosto grzywke. Uwierzcie,glupia grzywka a nie moge znalezc NIKOGO kto mi ja prosto,jak od linijki, obetnie. Zawsze po wyjsciu jest ok, a jak umyje wlosy to z grzywki robia sie fale Dunaju... Znacie dobrego fachowca? Najlepiej sprawdzonego 'na wlasnej glowie':)

Gość ania hania barcelona
No ja znam niby dobra ryzjerki, ale grzywki mi nigdy nie obcinala, wiec nie wiem, czy polecac... :)

Gość krolowa Narnii
skoro masz wlosy podatne na krecenie to nawet najlepszy fryzjer ci nie pomoze. Po umyciu suszarka i prostownica. Nic innego nie pomoze

nie,zle sie wyrazilam, wlosy sa prosciutkie,nie kreca sie,ale sa krzywe po prostu,zle obciete

Gość krolowa Narnii
a obcinaja na mokro czy na sucho?? Ja sobie grzywke sama obcinam, na mokro i poza malymi poprawkami zawsze jest ok

Obcinaja na mokro i to chyba blad. W Polsce mam super fryzjerke,ktora obcina na sucho+nie nozyczkami tylko maszynka do strzyzenia. Nie wiem jak ona to robi,ale wychodzi zawsze idealnie. No ale do Polski daleko:(

Grzywke maszynka. Rowna wlosy tez maszynka. Dzis widzialam film w stylu matamorfozy,tam fryzjer tez podcinal wlosy dziewczynie maszynka wlasnie! No i szukam kogos, kto potrafii obciac ta moja grzywke tak jak polska fryzjerka...