Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izza87

Pomóżcie mi przekonać chłopaka

Polecane posty

Gość ciekawe czemu wkurzona
ej, autorko, jak będziesz pokazywała swojemu facetowi nasze wypowiedzi i o ile, to nie zapomnij napomknąć, że osoba o nicku "wkurzona" tak się pieni i pluje żółcią w stosunku do kobiet, które doradzają Ci, jak zmusić Twojego lubego do schudnięcia, ponieważ sama nie akceptuje swojego wyglądu,z powodu wyraźnej nadwagi. Ona czuje się z tym gorsza od innych, a widząc, co piszą dziewczyny, jej i tak już solidnie zaniżona samoocena spada w dół. Współczuję jej, że tak się tutaj kompromituje...

Gość wkurzona-
oj dziewucho - mloda jesteś jeszcze i tym sie ciesz - no , rozumu nie masz - trudno , nie mozna mieć wszystkiego :)

Gość mniejsza o autorkę bo
pewnie tak sobie dla jaj napisała, ale te "porady" są dla mnie bardzo gorszące. Jak można traktować człowieka, swojego chłopaka tak przedmiotowo?

Gość wkurzona-
a jaki jest Twój zawód - pewnie wróżka - bo tak z niczego potrafisz informacje wyciagać :)

Jeszcze do tego na nagła ofensywa w kierunku do autorki, a może i wszystkich nas, piszących tutaj.... "osoby puste , nie mające nic innego oprócz swojego wyglądu - sa atrakcyje - inaczej " Jest mi przykro z jej powodu - myślę, że gdybym była grubaską, teżwylewałabym swoją frustrację na tych, którzy nie mają problemów z nieestetycznym wyglądem.

Mój zawód? Tłumacz, wkurzona. Aktualnie po raz kolejny jestem studentką, tym razem - psychologii.

Gość psychologii ha ha no nigdy
bym nie zgadła :D

Gość wkurzona-
pewnie tak sobie dla jaj napisała, ale te "porady" są dla mnie bardzo gorszące. Jak można traktować człowieka, swojego chłopaka tak przedmiotowo? ----------------------ano , panny same nie zaznaly akceptacji , nie nauczyly sie niczego o wartości czlowieka - to postrzegają jego wartośc tylko przez pryzmat wagi . Smutne jest to ,ze często nadal niczego sie nie uczą - pózniej przenosi sie ta niechęć na ludzi na wozkach inwalidzkich , niepełnosprwanych , starszych .....no , bo ONI - nie są piekni i młodzi .

Gość wkurzona-
mam nadzieje ,ze będziesz psim psychologiem ?

Uspokój się, po co te nerwy? :) Styl wypowiedzi mówi naprawdę wiele o człowieku. o tobie powiedział dostatecznie dużo. Kończę jakiekolwiek dyskusje z osobami wyraźnie poniżej mojego poziomu i życzę powodzenia,oraz schudnięcia . Gwarantuję, że jeśli pozbędzie się źródła problemu, człowiek staje się dużo spokojniejszy, pewniejszy siebie. Zapału oraz regularności, a z pewnością uda się tobie osiągnąć cel. papapa 🌻

Gość wkurzona-
czemu sądzi mnie swoja miarą ? to jakiś przedmiot na Twoich studiach ?

Gość wkurzona-
swoja drogą - jako do psychologa przyjdzie do ciebie pacjent z nadwagą - mający inne problemy - to co mu poradzisz ? schudnięcie :) skoro u Ciebie wszystko sie kręci wokól wagi - to pewnie masz z tym jakis problem i stąd to przewrażliwienie i nerwy . Wierz mi, jak dorośniesz - zobaczysz ,zę czlowiek to cos wiecj niż waga .