Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izza87

Pomóżcie mi przekonać chłopaka

Polecane posty

Gość Izza87

Mój facet ma jedną wadę. Waży 103 kilo przy wzroście 180 cm. Na dodatek nie chce się odchudzać! Większość tłuszczyku ma w okolicach brzucha. Kiedy namawiam go do ćwiczeń twierdzi, że innym kobietom taka nadwaga nie przeszkadza. Może napiszecie co o tym myślicie, a ja to pokaże chłopakowi?

Szufla w dłoń i do odśnieżania paszoł won... :classic_cool:

Gość wkurzona-
a czemu chcesz go na silę odchudzać , skoro jemu samemu to nie przeszkadza ? Ciesz sie ,ze masz chlopaka , ktory nie leci jak baran za ' trendami " że wszyscy powinniśmy być szczupli - bo jak nie to nie jesteśmy nic warci .

Porusz aspekt zdrowotny. Otyłość w tym wieku prowadzi do zwiększenia się poziomu cholesterolu i trójglicerydów, co prowadzi do zawału serca, miażdżycy, udaru.

Gość
otyli ludzie szybciej sie poca, w koncu przestaja pomagac antyperspiranty, a po 15min po kapieli nie czuc juz mydla.

Gość Izza87
Do wkurzonej: On ma sporą oponkę i źle to wygląda na plaży. Poza tym ciężko mu idzie zrobienie skłonu itd...

Gość
i to jest problem :P

Gość wkurzona-
chłopak pewnie mlody jest , przy pierwszym większym wysilku fizycznym - zejdzie z niego, nawet nie zauważy tego . A i głupi pewnie jest - wie i aspekcie zdrowotnym , i o estetycznym .

Gość wkurzona-
głupi pewnie nie jest - :)

Wkurzona a kto powiedziął że bycie szczupłym jest "trendy"? Po prostu ludzie otyli są niezbyt pociągający.Mój brat ma podobne wymiary, jest rzeźnikiem i wie że musi schudnąć, nikt go przekonywać nie musi :) A poza tym statystycznie więcej kobiet zdradza gdy mają otyłych mężów :P

Gość wkurzona-
Poza tym ciężko mu idzie zrobienie skłonu itd...-------------------a co , on w balecie tańczy ?:)

Gość no właśnie albo jest głupi
albo mu jego oponka, mimo wszelkich wad nadwagi, których jest świadomy, nie przeszkadza. Więc daj mu spokój i jeśli już Tobie przeszkadza to poszukaj sobie szczupłego.

Gość wkurzona-
no tak - jak ktoś ma grubego meza - oj , nawet mi szkoda klawiatury na odpowidanie na takie głupoty

Gość
moze i tanczy a moze ma jedynie aspiracje heheheh

Tu trzeba podejść sposobem... musisz kilka razy skierowac niezbyt mile uwagi pod jego adresem na temat jego nadmiaru tłuszczyku.., np. (podczas seksu) "Kochanie twoja oponka przeszkadza mi kochać się z Tobą na pieska..." i tak coraz cześciej, coraz mocniej i odwazniej :) az bedzie miec dosych twoich uwag i cos z tym zrobi!

Gość
albo jej powie ''wypad z wyra jak sie nie podoba'' :o

Gość a jak do kobiety facet powie
że powinna się odchudzić bo mu się nie podoba jej oponka, co byście na taki tekst odpowiedziały dziewczyny? Jakby powiedział że kocha Was, ale wstydzi się na plaży Waszej oponki i przeszkadza mu kochać się na pieska. Co byście odpowiedziały?

Gość
a jak do kobiety - wlasnie o tym mowie:o tak to wielka doopa bylaby wielce urazona, ale jak do faceta to prosto z grubej rury? :o

Gość
co bym mu powedziała ?? nic . zmieniłabym mu dziewczyne heh aby juz nie musial sie wstydzic ( tj. odeszła ! )

Gość wkurzona-
Tu trzeba podejść sposobem... musisz kilka razy skierowac niezbyt mile uwagi pod jego adresem na temat jego nadmiaru tłuszczyku.., np. (podczas seksu) "Kochanie twoja oponka przeszkadza mi kochać się z Tobą na pieska..." i tak coraz cześciej, coraz mocniej i odwazniej az bedzie miec dosych twoich uwag i cos z tym zrobi!-------------------piękny sposób . Moze niech autorka od razu walnie z grubej rury - co sie będzie cykala - chłop ma byc szczuply - bo na plaży żle wyglada . matko boska - co z Wami kobiety ?

Gość
ja mam PMS a reszta nie wiem :D

Gość Izza87
Namawiałam go na wspólne ćwiczenia, ale on powiedział że chętnie przyjrzy się jak ja ćwiczę!

Jeśli chodzi o faceta to trzeba poruszyć jego ego! To to trafić w sam środek! :) Męzczyźni to istoty bardzo uległe tylko trzeba umieć mimi pokierować, a my kobietki jestesmy juz w tym najlepsze... zreszta same wiecie... mmmm :)

Gość -------G2----------
Znam chłopaka który kiedyś dążył do wagi 100kg i ją osiągnął wyglądał i wygląda okropnie współczuję jego żonie faceta z lustrzycą. :-D

wkurzona jak to co z nami??? co z Toba??? jesli kobiecie przeszkadza nadmiar tluszczu u faceta (a napewno nie wyglada to nazbyt apetycznie) to trzeba cos z tym zrobic, a na facetow dzialaja jedynie sposoby i to na kazdego trzeba znalezc inny! przeciez niedoskonalosci trzeba wyeliminować! a nie uczyc sie z nimi zyc...!!!

Gość wkurzona-
jesli kobiecie przeszkadza nadmiar tluszczu u faceta (a napewno nie wyglada to nazbyt apetycznie) to trzeba cos z tym zrobic, a na facetow dzialaja jedynie sposoby i to na kazdego trzeba znalezc inny! przeciez niedoskonalosci trzeba wyeliminować! a nie uczyc sie z nimi zyc...!!!-------------------------------czemu sie pózniej dziwicie że faceci nie akceptują waszych ciał - skoro same - istoty niby subtelniejsze - potraficie być tak gruboskórne ? Gdzie jest u was miejsce na akceptację ? na delikatnośc ? Zależy wam tylko na wygladzie - a same później placzecie ,ze faceci powiedzieli wam coś niemilego

Gość ciekawe czemu wkurzona
:classic_cool: wiadomo, czemu "wkurzona" jest" wkurzona :D :D Chyba każdy tutaj już zauważył, że baaaaaaaardzo subiektywnie piszesz i pewnie większość domyśla się z jakiego powodu... hehehe cóż..wg mnie otyłość jest obleśna, Twój facet powinien to wiedzieć, no chyba, że tusza u siebie, innych go kręci...nie wiem(???) co to znaczy, że innym kobietom to nie przeszkadza? Mi też nie przeszkadzało, że mój pan od angielskiego jbył DUUUUŻY a jego brzuch wyglądał mniej więcej jak kobiety w 9 mc... Nie przeszkadzał mi ani trochę jego wygląd, był b. sympatyczny, dodajwała mu charakteru ta jego miśkowatość i odbierała jednocześnie atrakcyjność fizyczną:) Nie miałam więc problemu ze skupieniem na tej lekcji :) Osoby z nadwagą NIE SĄ atrakcyjne fizycznie, ani pociągające.

Gość wkurzona-
głupia baba zawsze skupia sie przede wszystkim na wygladzie - jakby to bylo gwarantem szcżścia . Zwróccie uwaę ,ze autorka slowem nie zająknela sie na temat ewentualnej szkody dla zdrowia - tylko ,ze na plaży źle wyglada ..... żenada .....

Gość wkurzona-
osoby puste , nie mające nic innego oprócz swojego wyglądu - sa atrakcyje - inaczej :)