Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbxxxxxxxx

Lotnisko Kraków wylot ..

Polecane posty

Gość bbbbbbxxxxxxxx

hej wszystkim. Mam do Was pytanie i zarazem prośbę o udzielenie mi pomocy. Wylatuję niebawem do Niemiec z lotniska w Krakowie- Balice. Czy potrzebny mi paszport? Czy wystarczy sam dowód tożsamości? Czy trzeba okazac jedno i drugie? Ja wiem, że jesteśmy w strefie Schengen, ale chce zapytać, bo nie chce pozniej zeby na lotnisku okazalo sie inaczej. A drugie moje pytanie dotyczy godziny i tego czy zdążę. Wiem, ze jest odprawa, kontorla bezpieczenstwa i cos tam jeszcze. Czy jesli mam przykladowo odlot o godz 12:15 to czy gdy przybede na lotnisko o 11 to nie bedzie za pozno? Prosze o radę, lecę pierwszy raz i cala jestem w nerwach. Aha, czy moglby mi ktos ejszcze powiedziec jak najlepiej kupic bilet? I czy np jesli na stronie pisze ze bilet kosztuje 170 zł a pozniej na innej str mi wyskakuje jeszcze jakies dodatkowe do tego 36 zł, to co to oznacza? ze to 170 zł to nie calosc? tylko jeszcze trzeba cos doplacic dodatkowo? jeju albo sie spoznie i przepadnie kasa.. albo nie wiem jeszcze co.... Ratujcie :)

Gość bbbbbbxxxxxxxx
up

Gość gość
a czym jedziesz na lotnisko? ja dojezdzalam taksówką z korporacji www.radiotaxi919.com/web/index.php/pl/ i sprawnie, szybko to wyszło, pomogli mi ze wszystkimi bagażami.