Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncdfnewf

dziewczyny czy zdaża wam się żeby

Polecane posty

Gość ncdfnewf

ktos na ulicy zupelnie nieznajomy powiedział wam komplement? Np ,,ładnie pani wygląda" czy cos w tym stylu?

Gość zdarza się zdarza

Gość ncdfnewf
tzn ? co dokladnie wam mówili?

Gość
praktycznie codziennie ktos mnie podrywa na uicy tramwaju ale zeby sie tym podnicac ?? zazwyczaj to buraki bez kultury :/ albo obcokrajowcy ledwo wydukaj trzy słowa i patrzą sie ja ciele :/ ale bawi mnie to :D

Gość to zależy bo jeśli
coś takiego powie typowy "burak", pijak i w ogóle ktoś nie wart uwagi - to nic nie odpowiadam, lub coś w rodzaju, że mam lustro i wiem. A jeśli widzę, że jest to szczere - uśmiecham się i mówię "dziękuję".

Gość alltheway
Czasem się zdarza,ale w pamięc mi się wbiła 1 sytuacja, bo przypadkowi ludzie obok słyszeli i to było krępujące. Jechałam autobusem a na przeciwko mnie kilka miejs dalej siedział młody mężczyzna z jakimś starszym panem. I ten młody cały czas na mnie patrzył i powiedział: "Ale pani jest ładna.." na co ten starszy do niego: "no to idź,podrywaj" i młody: " gdzie tam by taka mnie chciała". Dodam,że nie był to pan najlepszego pokroju na oko,wiec nie potraktowalam tego jako komplementu:)

Gość piczka samuela na ł
niestety :| Kiedyś taka akcja, szłam sobie chodnikiem, na ulicy korek, a tu ktoś puka, odwracam się, patrze, a młody mężczyzna mi machał... hmm, przecież nie miałam na sobie mini..

Gość ncdfnewf
no mnie to nie codziennie ,ale zdarza się to od czasu do czasu ;) np niedawno jakiś gówniarz w galerii odwrócil sie i powiedzial to ,, ładnie pani wygląda". albo jak jechali jacyś goście to powiedzieli ,, dzień dobry piękności ". no i było jeszcze troche takich sytuacji. A tam nie ma sie czym podniecać mnie to cieszy jak komplement uslyszę ;)

A ja usłyszałam taki tekst na ulicy- "Ale pięknie pachniesz!" Fakt, to były Eternity-Calvin Klein :classic_cool:

Gość ncdfnewf
ale jakieś cmokanie robotników czy gwizdanie ,albo komentarze ,że fajna dupa itd to srednio mnie bawia

Ja np mieszkam obecnie w anglii a pewnie wiekszosc z was wie jak wygladaja angielki... ;/ wiec anglicy sie zachwycaja ladnymi polakami i to dla mnie stalo sie juz naturalne ze jakis facet zagada na ulicy a nawet pomoze niesc zakupy :) ale to nawet mile o ile nie jest naduzywane :)

Gość otoz to
Eternity-Calvin Klein - rowniez moj ulubiony zapach i rzeczywiscie dziala ;)

Gość ncdfnewf
o no to nieźle ;) ja tam mężatką nie jestem i 22 lata mam dopiero ,ale tez się zdarzalo żeby mnie o nr prosili

Gość no cóż tak
up up