Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olazazdrsona

zazdroszcze bliskiej kolezance!! to mnie niszczy.

Polecane posty

Gość kkkkoooo
Dodam również że dostałam się równocześnie na medycynę, ale wybrałam architekturę właśnie dlatego że wg mnie jest ciekawsza

Gość czerwona jarzębina
No i dobrze, wg mnie jest bardzo ciekawa, szczególnie jesli kogoś to interesuje. Swoją drogą, nie mogłabym studiować czegoś, czego nie lubię tylko dla kasy. Męczarnia, kupa stresu i frustracji.

Gość kaffeterianko
ja nie studiuje ani architektury ani medycyny,ale uwazam ze na architekture to moze isc kazdy 'z blaku laku i kit dobry' no i malo ktos po tym sie wybije. a lekarz prace zawsze miec bedzie. to jest niezbedny zawod a architektura to dla mnie takie "fiubzdziu" macie zdanie postronnej osoby.

Gość kkkkoooo
Każdy kto idzie z braku laku odpada po 1, lub 2 semestrze, ci co nie odpadną bo dobrze kombinują nie pracują potem w zawodzie.

Na architekturę może iść każdy? A to się uśmiałam:D ja choćbym nie wiem jak chciała i ile starań w włożyła to bym się nie dostała z prostego powodu. Nie umiem kompletnie rysować ani szkicować. A z tego co wiem na architekturę są egzaminy z rysunku więc chyba nie każdy może sobie na tą przyjemność pozolić.

Gość kkkkoooo
Znam też lekarzy którzy jakoś przędą bo są tak niedouczeni, że każdy kto do nich przychodzi to pierwszy i ostatni raz, ale im to nie przeszkadza bo są z natury nieuczciwi.

Gość kkkkoooo
Jeżeli chodzi o niedouczonych architektów to konsekwencje dla takiego partacza są dużo większe, bo chodzi o pieniądze a nie życie.

Gość ja tez zazdroszczę
mojej koleżance. męczy mnie to bardzo. przestałam ją odwiedzać i zapraszać, a ona nie wie, o co chodzi, parszywa jestem

Gość monicka86
mam tak samo.. ale nie spotykam juz sie z nia. bo falszywie opwioada jaka to jest szczesliwa i tp itd. poco to robi skoro dobrze wie ze ja jestem samotna i mnie to rani? niech spada :)

Gość nurkaaa
Uważajcie z wyborem studiow stomatologicznych.Bo jezeli nie macie manualnych zdolnosci ,to przeklniecie ten wybór. To trzeba po prostu lubić.