Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzykowaa

czarny plaski pieprzyk- ma ktoras z was

Polecane posty

Gość pieprzykowaa

taki ok 4 mm srednicy. zastanawiam sie czy nie powinnam go usunac. mam go juz dlugo nawet nie pamietam od kiedy moze juz w dziecinstwie sie pojawil. jest plaski nie wystaje ponad skore i jest mocno brazowy prawie czarny

Gość pieprzykowaa
na ramieniu

Gość moja mama ma cos takiego
i jak byla u dermatologia (poszla bo dostala wysypki od czegos) to przy okazji dermatolog obejrzala ja cala i zobaczyla jej pieprzyk na plecach. jest on wlasnie podobnej wielkosci, praktycznie czarny. musi go usunac:]

Gość mała czarna ...
ja mam pieprzyk na łopatce taki większy i wypukły ale nic się z nim nie dzieje, więc nic z nim nie robię..ogólnie mam duzo pieprzyków, np. na piersi i w miejscu intymnym po jednym :)

Gość pieprzykowaa
moj jest plaski tez na razie nic sie z nim nie dzieje. w sumie to nie jest duzy bo 4mm srednicy ma wiec raczej maly ale z posrod wszystkich ktore mam to najwiekszy jest. mi tez dermatolog powiedzial ze lepiej usunac . ale smiac mi sie chcialo bo jego asystentka miala na dloni pieprzyka 4 razy wiekszego od mojego i jakos go nie usuwa a na dlobni wiadomo czesciej sie go drazni niz na ramieniu