Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozciemiii

jaki szampon najbardziej zmywa farbe z wlosow

Polecane posty

Gość pomozciemiii

ufarbowalam wlosy ale kolor wyszedl fatalnie . odrosty zlapaly na rudo a reszta jest ciemno brazowa. wyglada okropnie. nie hce farbowac kolejny raz bo ma cienkie wlosy chce odczekac choc z 2 tygodnie ale moze za pomoc jakiegops szamponu uda mi sie choc troche zmyc ten wsciekle rudy kolor

szampon przeciwłupieżowy zmywa farby z tym ze tylko częsciowo.... bo ta farba co masz to pozostanie do czasu az nie przefarbujesz :) a jak kolor wyszedł fatalnie to kup se szamponetke z paletty albo innej firmy i nałóz..... bedzie napewno ok ja sama robie szamponetkami sa tanie ok 3zł i lepsze od tych naszych farb...... powadzenia :)

to ja proponuje sciaganie farby ale to juz w nprofesjonalnym zakladzie frzyzjerskim no albo jak kolezanka wyzej szampon przeciwlupieżowy... naprawde dziala! tylko kolor w 100% nie zejdzie, jedynie bardzo wyblaknie :)

Gość pomozciemiii
a jak rozjasnic samemu wlosy ciemnobrazowe. z natury mam sredni braz ale wiele lat farbowalam brazem ale czesto wychodzily prawie czarne. obecnie mam mnostwo siwizny i na tych ciemnych bardzo widac odrosty wiec chce je ogolnie rozjasnc

wiki też ma troche racji ale ściąganie farby polega na zabiegu bardzoooooooo "cięzkim" dla włosów jest przeprowadzane w salonach ale po takim zabiegu zalecam kupienie peruki.... bo z włosów robi sie guma i wata!!!!! zero wyglady i jakości...... myj przeciwłupiezowym albo nałóz szamponetke :P

pójdź do fryzjera odżałuj troche kasy bo na pierdoły pewno wydajesz wiecej niz to warte i powiedz żby Ci zrobiła dużooooo ale cienkiegoooooo balejażu na poczatku po rozjeśnieniu włosy nie beda idealnie białe czy wpadajace w biel ale beda jasne..... zrobisz tak 2 czy razy i bedziesz zadowolona z włosków :)

Gość Marabeliaaaa
Ja sciagalam kolor w domu cale rudawe potem byly i potem farbowalam :D i bylo ok

Gość pomozciemiii
ja nie chce miec idealnie bialych. taki ciemny blon albo nawet jasny braz