Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sopel_lodu***

Ile płacicie opiekunkom Waszych dzieci?

Polecane posty

Hej,jutro ide poznac dziecię ktorym bede sie opiekowac ;) nigdy nie bylam opiekunka, nie wiem ile mam zaproponowac matce za godzinę. Miasto - Zielona Góra. Dziecko - 4,5 l

Gość niania 2 latka
mj synek ma opiekunke na 4 dni w tyg. po 7,5 godz. za 700 zł

Gość to zalezy od miasta
u nas 4-5zl a np. w Wawie od 13zl

Gość to zalezy od miasta
a w Zielonej G - 6-7zł

Gość poznan 2 zł za godzine

Gość ...lenka....
Ja kiedyś pilnowalam znajomej i zaproponowałam 5 zł za h bo w sumie to znajoma.Ale teraz wiem, że to było mało , nawet bardzo mało. Latałam po dziecko na koniec miasta. Jadł u mnie za moje pieniadze , pilnowalam go 7 miesiecy i powiem szczerze, ze moglam zaproponowac z 7 zł. Latem wiecej kasy wydawalam niz dostawalam , ciagle chcial jakies lody , chrupki, picie. Powiedzialam jego mamie , ze mu to kupuje, ona powioedziala , ze ok i , ze pod koniec miesiaca doda mi tez za to. I co dała mi 20 zł wiecej a parktycznie przez miwsiac codziennie wydawalam na niego po 2 luz 3 zł ;/;/

Gość paulina7785
warszawa ja płaciłam opiekunce 8 zł/h zajmowała się tylko dzieckiem rocznym, posiłki tylko dogrzewała. Jeśli chciałabym aby gotowała, sprzątała, robiła zakupy to od 15 zł.

Gość do lenka
ktos Ci przystawial pistolet do glowy i kazal wydawac na to dziecko codziennie po 2-3 zl? Chcialas to wydawalas, Twoj problem.

Gość ...lenka....
Wiem , że nikt mnie nie zmuszał ale skoro ja poinformowałam o tym , ze jak idziemy przez miasto to on płacze , że chce pić , loda itp to powiedziałą, żebym kupowała , wiadomo nie za wiele ale picie czy loda to tak , a ona mi za to wszystko zwroci. Codziennie jej mówiłam bo pytała, że kupiłam mu kubusia i loda za 1 zł , czły czast twierdzial , ze wszystko odda jak się bedziemy rozliczac no i wlasnie tak sie ze mna rozliczyla ;/