Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie gosc z dylematem

Poznalem ostatnio dziewczyne...

Polecane posty

byla u siostry mojego najlepszego kumpla. Fajnie nam sie gadalo i wogule. Taka szczera i mila osoba. Pare razy ja widywalem u kolegi. Raz jak wychodzilem, ona tez szla do domu, i powiedzialem jej w prost ze mi sie z nia fajnie gada a ona sie tylko usmiechnela. Spytalem jej czy moze by sie ze mna umówila, a ona mi odpowiedziala ze bylo by bardzo milo ale ona ma obowiazki i ze napewno by mi przeszkadzaly. Jak spytalem ja o jakie obowiazki jej chodzi, to powiedziala ze ma 9 miesieczna córeczke. To jej powiedzialem ze mi to nie przeszkadza i ze zapraszam ja na pizze. Zgodzila sie. W sumie liczylem na to ze mala z kims zostawi ale przyszla z nia. Dziewczynka slodka, spokojna i grzeczna, wiec nie przeszkadzala nam w rozmowie az tak. Rozmawialismy dobra chwile, wypytalem o ojca malej, to powiedziala ze byli ze soba 2 lata. Ale ja zdradzal z jego przyjaciólka. Zdarzylo sie ze ja czasami uderzyl, ze non stop gral i ze sie mala nie zajmowal, i w koncu ja zostawil dla jego przyjaciólki. Ze wyjechala specjalnie na drugi koniec Polski by malej nie widywal bo ona nie rodzila dziecka by jego kochanica bawila sie w matke jej dziecka i ze jak chce to niech sobie zrobi swoje. Czy to jest normalne zachowanie?? Czy ona jest dojrzala. Dodam ze dziewczyna bedzie miala 19 za niedlugo, chodzi do szkoly, jej mama i jej maz jej pomagaja z mala. Ale sam niewiem. W sumie mi sie podoba ale niewiem jak ja poznac blizej jak ona ma dziecko. Czy to dobry pomysl wogule. Dodam ze mam 22 lata. Jestem w kropce.

Gość dfgyuhijo
olej. po co sie masz w dzieci pakowac? z laska, ktora nawet mozgu na tyle nie uzyje zeby wymyslic, ze dziecko ma prawo do kontaktow z ojcem...

Gość a twoj synek juz pojechal
Mnie sie wydaje, ze z dziecmi jest bardziej na luzie;)

Gość kckochanie moje
noz qurde jak ma dziecko to chyba jest dojrzała, przynajmniej płciowa dojrzałas ma potwierdzona na bank bardziej dojrzałej to ty brachu nie znajdziesz :P

No niby tak. Mówila ze on zostawial czesto mala z jego dziewczyna. I ze to ona jest matka. I ze ta jego obecna rzadzi sie mala jak by to bylo jej. Wiec w sumie jednej strony ja rozumiem. Ale juz nie chodzi o to. Lepiej dla mnie by bylo wlasnie jak by jej byly nie mial z nia kontaktów.

Gość dfgyuhijo
a nie bedzie Cie bolalo, ze dla niej juz zawsze bedzie najwazniejsze dziecko ktore ma z innym mezczyzna?

Gość madra i dojrzalaaa
Sluchaj ona ma 19 lat i 9 miesieczna corke! Czy jest dojrzala? Na pewno nie byla kiedy szla do lozka z tamtym, moim szerym zdaniem powinnienes sobie dac spokoj i rozgladnac sie za inna

masz do wyboru poznac ja blizej albo strach cie obleci bo ona ma dziecko juz i dasz sobie spokoj sam zdecyduj kafe tego nie zrobi za ciebie :classic_cool:

W sumie nie przeszkadza mi ogólnie dziecko. Jesli by mi zaczelo na niej zalezec to mala bez problemów bym zaakceptowal. Poprostu cos w niej jest. Cos innego niz w innych dziewczynach. Jest taka szczera i wrazliwa. Ja nie jestem typenm balowicza. Niechce jakies panny z dyskoteki co wskakuje na bata po 10 minutach znajomosci. Hmmmm... Z jednej strony mnie kusi a z drugiej z nowu... :o

Gość mmm dziwne...
wiesz... młody jesteś i głupi. utrzymywać cudzego dzieciaka chcesz? laska jest głupia bo ma 19 lat i 9 miesięczne dziecko z cieciem, z którym nawet sie zadawać teraz nie może, bo taki jest beznadziejny. wydaje Ci się szczera i wrażliwa, bo opowiedziała Ci swoją przykrą historię. i tyle. Twój wybór, jak chcesz cudzym bachorom pieluchy zmieniać.

Gość Ale z was prawiczki
Nie trzeba odrazu dyskrymionowac dziewczyny bo ma dziecko. Napewno jest dojrzala. Mi tez by przeszkadzalo jak by jakas kochanica mojego bylego sie rzadzila moim dzieckiem. Tez bym nie chciala rodzic zeby inna sie uwazala za matka. Matke ma sie tylko jedna. A tak pozatym, watpie w to ze to jakas glówniara. Byla z gosciem dwa lata, i to on ja zostawili i poniewieral. Ja bedac w ciazy nawet, bym zostawila takiego drania. A tak pozatym rodzenie w wieku 18 lat to przecierz juz normalne. Ile dziewczyn zachodzi w ciaze po imprezowym seksie w wieku 16 lat i nawet nie zna goscia. Ona przynajmniej prubowala a ze nie wyszlo to juz nie ma co dziewczyny obwiniac. Ona obowiazki matki spelnia. A tak pozatym zaczynanie wspólzycia w wieku 17 lat to norma. Ja tez sama nie stracilam niewiele pózniej, bo mialam 18.

wiedziałeś, że ma dziecko jak ją zapraszałeś..więc podświadomie podjąleś decyzję. Myślę, że dziewczyna mimo młodego wieku ma równo pod sufitem. Jest samodzielna i nie chce kontaktu z byłym. Tobie też łatwiej przyjdzie zaakceptować inność tego związku, bo nie będziesz ciągle natykał sie na jej eksa, gdy odwiedza dziecko. Wcale się nie dziwię, że nie chce, żeby dziecko miało stycznosć z kobietą, z którą ojciec zdradzał matkę :(

Gość Ale z was prawiczki
A tak pozatym przynamniej nie truje sie jakimis pigulkami i nie bzyka sie z kim popadnie. Ja bym sprubowala na twoim miejscu. A wiem ze czyjes dziecko mozna pokochac. Sama wyszlam za maz z gosciem który mial syna. Jego byla zostawila ich dla innego. Kocham Damiana jako wlasnego syna. Ma do mnie szacunek. Mówi do mnie mamo. I jestem naprawde szczesliwa. To ze ktos ma dziecko nie znaczy ze jest zla osoba. Bo nie zawsze w zyciu sie uklada wszystko po naszej mysli. Ile jest malzenstw ''niby'' szczesliwych które odstawia w domu pieklo i dzieci sie mecza, i oni niby sa dobrymi rodzicami??

tępa cipo wyżej to, że wiele dziewczyn zachodzi w ciąże po imprezie nie znaczy, że to jest normalnie :D

Gość ----komentatorka----
zgadzam się z panią wyżej- wpadki ludzka rzecz, dziewczyna sama płaci za swoje zachowanie. uczy się czyli jednak chce coś zrobić z życiem a nie tylko paznokcie piłować. co do sprawy o zakaz widywania/alimenty- to trudne rozpraw, z praniem brudów, kłamstwami i wyzwiskami. może lepiej w ogóle tego nie ruszać skoro tatuś się nie garnie do dziecka, bo mu się przypomni i na złość będzie chciał jak najwięcej opieki. poznaj dziewczynę, od razu ślubu brać nie będziecie żebyś "utrzymywał cudzego bachora"- to już chyba pisał gimnazjalista/początkowe liceum

Gość ----komentatorka----
z tą wyżej, nie lilly rose :)

Wiązać się w Twoim wieku z dziewczyną z dzisckiem to już przesada. Jesteś za młody, by pakować się w coś takiego.Bardzo zly pomysł.Mam nadzieję, że nie myślisz o niej jednorazowo, bo ona już swoje przeszla, a z drugiej strony....będziesz cale życie lożyl na nieswoje dziecko...a poza tym to dziecko ma już ojca i on w końcu się kiedyś o nie upomni.Będzie miał do niego prawo.Dziewczynie może też się odwidzi i pójdzie za nim, w końcu to ojciec jej dziecka.

Gość olej ją i to szybko

musisz się zastanowić nad tym czy chcesz się z nią spotykać i czy zaakceptujesz jej dziecko. Ona napewno szuka poważnego związku i mężczyzny który pomoże jej w wychowaniu córeczki i na którym będzie mogła polegać i poczuć życiową stbilizacjię...(nie mówie o finansowej tylko o uczuciowej)

Gość fragile22
wiesz co, myśle że powinieneś lepiej poznac tą dziewczynę, i jeśli zdecydujesz się z nią byc, to wiedz że to ogromna odpowiedzialnośc. Mam dwie znajome które usunęły ciąże będąc w związkach, a teraz mają nowych facetów i ci nowi nawet nie wiedzą że takie sytuacje miały miejsce. To, że ta dziewczyna wychowuje córkę i że o nią dba to bardzo dobrze o niej świadczy

Gość olej ją i to szybko
pierdol tą suke niech se frajera poszuka mozna uprawiac seks ale z głową

nie jest łatwo o fajna dziewczyne. spróbuj ja poznać, tylko uwazaj zebyś jej nie zranił. jesli uciekła daleko od tamtego to raczej swiadczy o tym, że jest silna.

Gość olej ją i to szybko
ona niech se sama wychowuje dziecko

Gość Ale z was prawiczki
Boze co za buraki. Tak seks mozna uprawiac z glowa. Ale do seksu tez trzeba wprawy tak jak do innych zeczy. Jej byly tez napewno nie byl o wiele starszy od niej. Zreszta to nie musiala byc jej wina ze wpadli. Zdarza sie. A ze mieli ochote to jeju swiety. W koncu tez ludzie i to na dodatek mlodzi. Przynajmniej uprawiala seks z kims na kim jej zalezalo a ze on ja oklamywal to co kto poradzi. Jesli szukasz spokojnej dziewczyny to taka z dzieckiem napewno nie bedzie zla. Napewno jest odpowiedzialna.

Facet ją bił, nic dziwnego że chciała byc jak najdalej od niego, jeśliby mu bardzo zależało na widywaniu córki, to by usiłował ją widywac (chociazby w weekendy. Nie wiesz tez wszystkiego co tam sie działo. Może to jakiś nieodpowiedzialny koleś. Jak Ci sie podoba to umawiaj sie z nią nadal i zobaczysz, nie wypytuj sie za bardzo o przeszłość, za jakiś czas znowu sie o cos tam zapytasz, no i zobaczysz co z tego wyniknie.

Postanowilem ze sie z nia umówie :)