Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

DO DZIEWCZYNY CHOREJ NA RAKA, KTÓREJ ZEPSUŁ SIĘ TOPIC

Polecane posty

Informuję iż jestem z Katowic, jestem płci żeńskiej i mogę ci przynieść tą pidżamę oraz pozałatwiać szpitalne sprawy.

oo własnie a jak sie skonczył topik? przyznała sie ze sciemniała czy uciekła z popłochem bo juz nie wiedziała co ma wymyślic?

Gość aaaaaaaaaaa44
Jesli to byla prowokacja to naprawde GLUPI ZART

nie wiem jak się skończył, bo odpisałam na niego, był mój wpis na 3 stronie i wtedy wszystko się zepsuło cały topic zniknął, została tylko 1 strona.

pewnie ze to była prowokacja, laska sie pogubiła przeciez w tym co pisała... weźcie pod uwage ze sa ferie a niektóre osoby nie ma ja za grosz smaku..

no odpisałaś ale czy autorka udzielała sie az do tej 3ciej strony czy juz na pierwszej znikły jej wpisy i tylko inni sie wypowiadali, bo na pierwszej stronie jak pamietam w pewnym momencie autorka ucichła a ja potem sobie poszłam i juz o tym zapomniałam i własnie mi przypomnialas...

Gość ale co się stało o co chodzi
?

nie nie! Widziałam ten jej nick, do 3 strony, tylko nie czytałam, ledwo co przejrzałam, odpisałam i zniknął.

aha:) spoko, no niestety nie przejmuj sie juz bo temat znikł na pewno dlatego ze była to durna prowokacja i modernia wykasowała bo nie ma co zartowac z takich poważnych rzeczy... 🖐️

Wczoraj pisała że jest siostrą Kamelii i że ona się jej wyparła, mimo że Kamelia odpisała że to nieprawda kilka osób jej uwierzyło. Jestem niemal pewna że to janka wzór do naśladowania. ten sam typ "poczucia humoru" i czepialstwo się Kamelii

o dzięki dziewczyny dzięki za informację. Powiem szczerze że jestem lekko zniesmaczona. Ja tu już trasy dojścia do szpitali obczajam.... Kurde ludziom to bije po prostu na dekel.