Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestosowna

Jestem z najpepszym kumplem od bylego

Polecane posty

Gość niestosowna

Czy to w porzadku? Z bylym sobie wszystko wyjasnilismy. Nie bylismy dlugo razem bo az tydzien!!!! A teraz jestem z jego najlepszym kumplem, choc tego nie planowaliśmy. Moj byly uwaza ze to nie w porzadku. Ale czy mialam rezygnowac ze szczescia tylko z powodu zasady?

Gość tylko ona jedyna
Tak

Gość A takl z
Ile masz lat? 14 ?

Gość niestosowna
mam 22 lata

Gość A takl z
Nie wiedziałam, że tydzień to już związek... Nad czym ty się zastanawiasz kobieto?

Gość niestosowna
to nie bylo tak ze specjalnie do siebie krecilismy, przypadkiem towyszlo, na poczatku nie myslelismy ze cos bedzie miedzy nami, ale sie zakochalismy w sobie

Gość A takl z
No więc o co kamman?

Gość niestosowna
zastanawiam sie nad tym czy znowu kogos nie krzywdze. Tego bylego (choc ja nie uwazam ze to moj byly bo faktycznie tydzien to nic) z reszta to on mnie traktowal obojetnie wiec o co mu teraz chodzi. Ja czasem nie jestem pewna czy cos jest czy ktos mi tylko wmawia ze cos jest. Bo ten "byly" mowi ze jak my tak mozemy. Jestesmy w sumie z tej samej grupy znajomych wszyscy. Nie chce zeby "byly" to tak wszystkim przedstawial

Gość A takl z
Olej go, jest zazdrosny i tyle.

Gość niestosowna
eh......kumpel nas znienawidzil. Powiedzial ze niechce patrzec na "nasze ryje" On przesadza przeciez?

Gość żniwiarz
przezwał wac (Ciebie) a Twój terazniejszy nic nie obił mu gęby za to przezwisko na Ciebie, co to za facet, byle kto CIe obrazi a on nic nie zrobi to cipa nie chłop

Gość żniwiarz
kumpel nie kumple jak przezywa czyjas kobiete to powinien w pierdol dostac, przynajmniej ja bym tak zrobił

A teraz jestem z jego najlepszym kumplem, choc tego nie planowaliśmy. Moj byly uwaza ze to nie w porzadku." oczywiście że nie w porządku ale ze strony jego kumpla ....