Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zDziwnymPytaniem

czy to może być sukienka?????????

Polecane posty

Gość zDziwnymPytaniem

WItam. Kupiłam sobie niedawno koszulkę na ramiączkach (na metce napisane jest piżama) w esotiq ale tak niesamowicie mi się podob, że chciałabym ją nosić latem jako sukienkę... np na plażę... leży na nie rewelacyjnie ale jakoś nie jestem przekonana czy to dobry pomysł. Link do zdjęcia: http://esotiq.js.com.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=34381&zenid=43e8452521ed3f031d5471db36672973 Wiem, że to śmiesznie brzmi, ale co o tym sądzicie??? Przecież ta koszulka nie wygląda jak typowa piżama a właśnie jak sukienka..... :)

Gość kasia kasienka
no jednak troche wyglada na pizame. ale mysle ze na plaze spokojnie moglabys ja zalozyc. a zeby ocenic bardziej obiektywnie musialabym zobaczyc na zywo material itd.

mam z tej firmy koszulkę i wygląda że ta twoja jest z tego samego materiału. Nie zakładaj jej jako sukienki zdecydowanie wygląda na piżame

Gość zDziwnymPytaniem
jeśli chodzi o materiał to jest to satyna - z satyny wykonywane są zarówno piżamki/koszule nocne jak i wieczorowe kreacje więc nie materiał a wygląd się liczy.... mi ona pasowałaby na sukienkę, ze względu na wzór i krój oraz to, że świetnie leży... no cóż najwyżej będzie ją podziwiał tylko chłopakw łóżku ;)

Dla mnie to wyglada jak zwykla sukienka, tyle ze bardziej na wieczorny spacer po molo niz plaze. jakos nie widze takiego sliskiego materialu w cieply sloneczny dzien na plazy. nawiasem mowiac wiele sklepow oferuje tevo typu sukienki na lato. i prawda jest taka ze dopki nie powiesz nikomu, ze to zakuo ze sklepu bieliznianego nikt raczej na to nie wpadnie. jesli Ci sie podoba, nos ja :) ludzie nosza na codzien gorsze szmaty (nie, zeby ta koszulka byla zla ;)

Gość zDziwnymPytaniem