Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaEM21

MAMA MNIE WIECZNIE WKURZA I POUCZA I SIE CZEPIA TEZ TAK MACIE POSUCHAJCIE

Polecane posty

Gość MagdaEM21

Co robic ??? rodzice mnie wkurzaja najbardziej mama! wiecznie sie czepia o wszystko nic jej sie nie podoba mam 21 lat a traktuje mnie jak dzidziusia... albo wiecznie robi ze mnie cierpietnice i mnie glaszcze i mowi "moja madzius" wiem ze to niby nic takiego ale ona patrzy na mnie z politowaniem jak na nieudacznika bo na studia nie poszlam odlozylam je o rok bo chcialam rok wyjechac do angli , prawka nie mam bo sie panicznie boje a moja 18letnia siostra juz jezdzi L-ką nie wychodze nigdzie bo nie mam ochtoy jestem typem indywidualistki wszystko co powiem to mi mowi ze gadam glupoty ze nic nie dam sobie powiedziec alez ja dam!! bo ja ja zawsze wyslucham !! tylko ze ja zawsze zrobie po swojemu bo mam odmienne zdanie! ona jest totalnei inna osoba niz ja i nie potrafi tego zaakceptowac. albo przed chwila wlasnie zrobila mi jazde bo mialam nazajutrz jechac do miasta zalatwic cos w biurze ( z tym ze to nic naglego i moze poczekac ) i mialam sie przy okazji spotkac z przyjaciolka ale ze kolezanka ma jutro do pozna zajecia to wolalam jechac w srode do miasta by spotkac sie z kolezanka i przy okazji wejsc do biura i wyobrazcie sobie ze zostalam wyzwana od "pajaców" co sobie nic nie dadza powiedziec ze zle robie ze mam wszystko gdzies... na litosc boska!!! ona wszystkiego sie czepia!! rano jak wstanie to odrazu sprzata jak wraca z pracy to potrafi spierdolic dobry humor help :(((

Gość MagdaEM21
DODAM JESZCZE ze mam zamiar zerwac kontakt z rodzicami i sie do nich juz nigdy w zyciu nie odzywac tylko wypierdolic gdzies za granice albo sie przeprowadzic dobrze zrobie?

Gość przecinki i kropki
gdzie one są? 😭

ja myślę, że z powodu dzisiejszego zatrzęsienia niektórym osobnikom należałoby wydłubać caps lock z klawiatury i wsadzić głęboko w dooopę

Gość MagdaEM21
o co ci chodzi z tym caps lockiem ?

Gość Wioola
Ignoruj to, po prostu, ewentualnie się wyprowadź - tak jak zamierzałaś ;)