Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martyna_stargard

bardzo przytylam po ESCAPELLE pomocy!!!!

Polecane posty

Ratujcie! W Listopadzie wzielam Escapelle wazylam wtedy 53kg, dzis jest luty i waze 60!!! Nigdy nie mialam tendencji do tycia a wrecz przeciwnie, nie moglam przytyc a po tej tabletce nie wiem co sie stalo, ale to jest straszne!!! Nigdy nie wazylam wiecej niz 53 kg i bardzo to odczówam! Prosze napiszcie czy ktoras z was tez miala podobna sytuacje i dlaczego tak sie stalo jesli wiecie. jestem zalamana! Prosze pomozcie, co zrobic by wrocic do swojej normalnej wagi?!

Gość m*****a
wiem, że temat stary, ale podbiję, bo może ktoś ma podobne pytanie.. ja też przytyłam kilka kg po escapelle.. nie dziw się, bo ona wpływa w bardzo dużym stopniu na organizm i hormony.. można po tym przytyć jak i schudnąć

Właśnie... a może tableta nie podziałała i w Twoim brzuchu rośnie mały człowiek....... zrób sobietest ciążowy - nie żartuje albo lepiej , idź do ginekologa !

Gość Do jasnej cholery/
odczuwam !!! ODCZUWAM !!!!! CIOLE jeden !!!!!!!!!!!!!

Gość m*****a
Max Zander vel Klaun ja już te kg dawno zrzuciłam :P bo to sytuacja sprzed ponad roku :P hehe w ciąży też nie byłam... to po prostu spora dawka hormonów, na którą organizm różnie może zareagować

" [zgłoś do usunięcia] m*****a Max Zander vel Klaun ja już te kg dawno zrzuciłam bo to sytuacja sprzed ponad roku hehe w ciąży też nie byłam... to po prostu spora dawka hormonów, na którą organizm różnie może zareagować " Jak nie jesteś ze Stargardu to nie wiem czy wycieczka do Wałcza by wystarczyła:O.Jak jesteś z PIły to trzeba jeździć do Gorzowa:O.

Gość m*****a
nie jestem ze Stargardu ani z Piły. Skąd te przypuszczenia ? ;)

Gość m*****a
chyba mnie z autorką pomyliłeś :F

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletka antykoncepcji awaryjnej zawiera bardzo dużą dawkę hormonów i to jak reaguje na nią poszczególny organizm jest sprawą bardzo indywidualną. Więcej na temat antykoncepcji doraźnej znajdziecie na www.wpadka.pl, a w razie pytań pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możecie skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs