Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku*na

obejrzal sie za inna !!!

Polecane posty

pomyśl że sa faceci którzy np tez się za tobą ogladają . a to że się ogladnął za nią, no normalne laska w miniowie, to od razu juz wyobrażenia wzieły górę.ale to tylko jego fantazje i wyobrażenia nic więcej. Nie dotknął jej. Pomarzyć sobie może:) nic więcej

Gość detika
Dziś sie obejrzał a jutro bedzie juz je ruchał.

oj od razu ruchał, o co dziewczyne stersujesz nie potrzebnie, faktem oczywistym jest ze nie przyzna ci sie, a kto by sie przyznał. ale też faktem jest ze tylko sobie pomarzył i nic wiecej,

Gość
heh ja nie prowadze z Toba polemiki !! ja zwyczajnie od poczatku nabijam sie z ciebie i naprawde mam ubaw dziekuje ze jesteś robaczku :D

Gość wku*******na
za niestety nikt sie nie rozgląda :P:P:P:P

Gość wku*******na
KobietaBluszcz nie zalamuj mnie...czy akurat musiala mu sie podobac ta dziewczyna ? Bo miala mini?

Gość a ty sie nie ogladasz
na pewno nigdy nie obejrzalas sie za zadnym facetem...........na pewno. i na dziewczyny tez nie patrzysz dlatego wiesz ze on sie ga[pil na dziewczyne :) a moze to byl pies- skad wiesz ze dziewczyna szla z chlopakami, przeciez ty sie nie ogladasz.........

Gość aaaaaaaaaaa44
To masz problem .

a moze on popatrzyl na te dziewczyne i pomyslal, ze nie chcialby miec takiej laski, ktora prowokuje swoim wygladem i lazi z 3-ma naraz.

Gość Dziewczyna w mini
twój chłopak jest nie złym ogierem, mowil mi, że ty kiepsko tyłka dajesz i nie zaspokajasz go.

moze nogi mu sie spodobały figura u niej, a była atrakcyjna? młodsza?? nie wiem co jeszcze wymienić, no ale na pewno w jakiś sposób sobą go zaintrygowała, a z drugiej strony, co ci tak przeszkadza ze sie obejrzał?

Gość wku*******na
tak sobie tlumacz dziecko ale radze ci wyjdz gdzies do ludzi zamiast frustrowac sie ze nikomu w oczy bys nie odwazyla sie powiedziec pewnych rzeczy :)

Gość
no ma problem ma ! jakby Ci kazali WYPYCHAC samochód ze sniegu nie miałbys ?? :P hehe

od razu myslisz ze mu sie spodobala i ze chcialby taka w lozku....... przestan kobitko swirowac. moj czasami oglada sie za laskami i od razu komentuje mi ze np. odje**la sie jak do burdelu. i co mam mu dac za to w pysk?

Gość wku*******na
bede nieskromna ale...jestem zadbana bardzo ladna kobieta (potwierdzaja to takze inni wiec...) poza tym studiuje calkiem dobrze sobie radze (nie to nie sa studia typu pedagogiki itp), raczej jestem lubiana w towarzystwie, no moze tyle ze jestem zazdrosna i wybuchowa czasem ulegam za bardzo emocjom. no ale tylko kiedy on mnie sprowokuje tak poza tym uwazam ze nie jestem idealem oczywiscie ale na pewno zla partia nie jestem

Gość wku*******na
sucz chyba bardzo chcesz zeby ktos ciebie porzadnie wypchal poniekad mozna domyslec sie tego z twoich postow

Gość BrunetBlackBoy
hehehe dobry typ, a co ma powiedzieć jak sie obejrzy za fajna laseczką pamietajcie drogie panie, faceci sie ogladają tylko za czyms co jest lepsze niz mają a ty sie nie ogladasz twoj facet do mądry gościu, dobrą ma ścieme dla ciebie:) a sam w myślach już ją rozbiera :)

Gość wku*******na
ale nie mysle w kategorii ze w lozku itp. po prostu nie wiem w tym momencie czy on obejrzal sie przez ten halas ktory robili czy dlatego ze ona tam szla. a nawet nie wiem czy to nie byla jakas malolatka ale nie jestem pewna

Gość fbfbfgbf
kobiety sie wiecej oglądaja niz faceci za kobietami wiem po sobie :P

skoro nie jestes zla partia to tym bardziej cie nie rozumiem, gorzej by bylo jakbys byla taka sobie :)

Gość BrunetBlackBoy
wku*******na nie rozumiesz ze faceci patrzac na kobiete robia to instyktowanie, i nie interesuje go wtedy czy ona cos studiuje czy nie, ma byc młoda i atrakcyjna ,

Gość
tak tego chce i zapewniam ze gdyby twoj facet mnie zobaczył miałabys problem z głowy ... hehehehe

Dziewczyno, skoro tak się na niego wkurzasz, musisz bardzo niepewna swojej pozycji. Faceci są wzrokowcami. Obejrzy się, stwierdzi, że ma ładne nogi i wszystko:) na tym się skończy;)

Gość BrunetBlackBoy
a to że była małolata to hehehe faceta jeszcze bardziej jara, wiesz jakie zajebiste są 18 ??jaka by nie była zajebista modelka i zadbana 25 to nigdy nie dorówna 18

ja czasami tez do mojego mowie o dziewczynie na ulicy zeby sie obejrzal i zobaczyn np. jakie ma zaje*iste wlosy. to nic zlego. moglas zapytac czy chce zebys ty sie tak dla niego ubrala :)

Gość wku*******na
przykro mi na suke moze poleciec tylko inny pies a za mna bys sie sama obejrzala gwarantuje :P ale wlasnie o to chodzi gdybym byla tzw szara myszka moze bardziej bym to zrozumiala i nie wiem wlasnie sama co myslec czy on ewidentnie musi klamac ze tak nie bylo ? czy nie moze byc tej drugiej opcji ?

Gość wku*******na
ja mam 20 wiec tez taka stara nie jestem. ubieram sie tak czasami ale nie lubi gdy tak wychodze na miasto przedstawiajac odwrotny argument ze to na mnie beda sie wgapiac ale mnie wlasnie bolaloby to ze tak by pomyslal bylo juz kilka takich tematow na kafe i nie tylko ja mam taki problem...

Gość BrunetBlackBoy
a co myslisz ze on sie nie oglada jak np jest bez ciebie a obok idzie fajna 19 letnia laseczka?

Gość
dokładnie tak samo robię! tez komplementuje inne panny i zwracam mojemu na nie uwage ale ja wiem ze jestem zajebista i nie musze byc chorobliwie zazrosna więc poniekąd rozumiem naszą prosta autorke hehe

pewnie od razu zrobilas mu jazde to sie bidny chlopak przestraszyl i od razu zaprzeczyl :P moglas powiedziec np. fajna ma figurke, ale jej pewnie zimno w tej mini :)