Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku*na

obejrzal sie za inna !!!

Polecane posty

Gość wku*******na
Jestem zołza i nikt mnie nie przekona. Następnym razem dostanie po ryju.

Ojeny kobitko jest masa atrakcyjnych kobiet! Nie bedziesz go pilnowala zawsze. Sa w tramwajach, autobusach, na ulicach, w pracy, szkole... WSZEDZIE, nie upilnujesz go.. Poza tym moze byc masa innych powodow przez ktore sie obejrzal. A jezlei juz nawet (w co watpie) chodzilo o to ze jest w mini to.. wlasnie dlatego ze byla w mini, to instynkt ciekawosc odruch.. Taks amo jak ja a jestem kobietka : kiedy przechodzi jakas :"odwalona" dziewczyna obok mnie czy taka z duzym dekoltem to sama na nia spogladam. Jestesmy wrozkowcami i to estetyka rzadzi poz atym sama patrze na atrakcyjnych chlopakow ale..nic wiecej. Jest z TOBA to Ciebie kocha.

Gość a ty sie nie ogladasz
skoro tak to zapewniam, ze koles z toba dlugo nie pobedzie. szkoda zycia na takie furiatki. zal chlopa.........

Gość wku*******na
ale ze mnie sucz bo jestes taka za przeproszeniem szmata ze nawet pozwolilabys mu wylizac srodek jej dupy. to wszystko pzreciez jest normalne prawda ? ;) idz dziecko spac bo powiem twojej mamie zeby kabel odlaczyla taaa...a co ja lesbijka zeby komplementowac inne babki ? jeszcze bede go nakrecac buhaha

Gość wku*******na
dlugo nie pobedzie bo juz go rzucilam moj facet musi sie SZANOWAC

Gość okorgin
KobietoBluszcz.... to coś z twojej stopki to facet chyba na jakiejś trasie poznał :D dawno nie widziałem tak qrewskiej twarzy. I powiem ci że on na pewno nie był ciebie wart jak prowadzi się z tym czymś

on z nią nigdy nie był, on jedynie co to sie zabujał i odszedł, i bardzo dobrze w moim zyciu juz nie istnieje, a ta dziewczyna ma od dawna jednego i tego samego chłopaka

Gość pewno jakaś paskuda
to pisze, że facet musi się na ulicy za innymi ogladać. Jak by była laską to by się nie oglondał

Gość
zgadza sie autorko WSZYSTKO POZA tOBĄ jest normalne :D hehehe dawno mnie nikt tak nie rozbawił musisz bywac tu częsciej :P heheh

Gość ADAM28
o jakiej kurewskiej twarzy gadacie?? tez chcial bym ocenic czyżby wku*na pokazała foto?

Gość wku*******na
"KOMUNIKUJĘ IŻ PODSZYW ZAMIENIA W SŁOWIE "ALE" (ALE ZE MNIE SUCZ) - L NA I I PISZE W MOIM IMIENIU JESZCZE WIĘKSZE BZDURY NIŻ JA SAMA PISZE ZAZWYCZAJ" taaak...:)

Gość ADAM28
chodzi o tą laske z naszej klasy??? fajna laleczka mi sie podoba

Gość mirrro
Jakie foto....tego by żaden piksel nie przeżył.

Gość
robaczku to jest ironia dokładnie autoironia co mogłob dac ci do myslenia - gdybys myslec umiała - ze nic co napiszesz mnie nie poruszy heheheh

Gość wku*******na
dla niektorych to ironia dla niektorych fakt pierwotniaczku :*

Gość mirrro
Każda inna rozsądna dała by sobie juz spokoj, ale ten tłumok brnie dalej, chociaż mamy ubaw po północy.

Gość wku*******na
a po 2 gdyby cie to nie ruszalo to bys nawet nie zareagowala. 1:0 pierwotniaczku:*

Gość okorgin
tak tak adasiu lepsza od lalki z sex shopu bo żywa :D

Gość ADAM28
bluszczu34 a ty znasz tą laske u ciebie w stópce?

Gość
heheh własnie dlatego tak mnie to bawi bo kazdy inny człek juz by olał nas jak sie nabijamy a ta swoje dalej heheheh

Gość ADAM28
okorgin ty pewnie wygladasz jak koń hahahahaa

Gość wku*******na
tylko nikt nie moze dac sobie jakos spokoju z tym tlumokiem, widocznie ciagnie swoj do swego :*

Gość wku*******na
spokojnie to raczej ja mam ubaw ze "inteligenci" zajac sie czyms na swoja miare wola siedziec i rozmawiac z "tlumoczkami" :D

adasiu a ty podobno masz już swoją kobietę :) tak pisałeś jeszcze nie dawno nas zapewniałeś jaka to masz wyjątkową kobiete, a juz sie pytasz o inną? tak znam ale z widzenia tylko

Gość maj stori
ale ze mnie sucz wyraznie lubujesz sie w draznieniu autorki pusc na luz, bo takie agresywne naskoki moga padac na rozum i czlowiek nie pisze calkiem od reczy

Gość
mamy ubaw za free więc czego oczekujesz ?? raz na sto lat taki pustak nam sie trafia heheh

Gość maj stori
*od rzeczy

Gość ADAM28
wiem że mam , i co z tego? to nie oznacza że inne nie mają prawa mis ie podobać. Bluszczu a ten jej facet to coś poważnego? tak tylko pytam żeby znowu nie było jakichś debilnych domysłów

Gość
lubuję :D

Gość wku*******na
to ja sie ciesze ze tu trafilam. a wiesz dlaczego ? bo widze jak kazdy probuje mnie bezskutecznie zgasic i wysilaja sie nadaremnie spoko ja mam czas...:D