Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku*na

obejrzal sie za inna !!!

Polecane posty

Gość
wiem ze to przejaw obojęności ale ja własnie taka jestem heh łatwo przychodzi mi palenie mostow zapomnienie o kims nie angazuje sie w związki ... nie wiem moze jestem zimna heh

Gość takie cudo
wkurzona. piąteczka :D wszystkim się ewidentnie nudzi :) z tą papą dobre, obić papę a jak :D faceci to dno i 10 metrów mułu, do wora z nimi!!! :D i na sybir! albo birkenau uruchomić, niech giną gnidy w piecach! jeden za drugim! odnowić instytucję świętej femini inkwizycji! palić heretyków! złoczyńców, drani i zboczeńców! oczyśćmy społeczeństwo, stwórzmy nadmężczyznę i rozmnażajmy go i przekazujmy sobie nawzajem. stwórzmy rewolucję męskości! kobiety do boju! my wiemy najlepiej jak mężczyzna powinien wyglądać i się zachowywać :)

Gość wkurzona.*
ale z takim podejsciem chyba tzreba sie urodzic

Gość szowinistaa
Autorko tpiku...mam nadzieję, że nie masz żalu że sie podszywałem pod ciebie... przepraszam - nic innego nie pozostaje mi powiedziec

Gość takie cudo
masz coś z mężczyzny po prostu ;)

Gość wkurzona.*
gdyby sie dalo przeprowadzic taka misje i kazdemu uswiadomic pewne rzeczy to moze...gdybysmy naprawde zaczely ich wszystkich ganic za to to moze w koncu zaczeliby myslec inaczej

Gość
oj tam ludzie nie róbmy scen teraz co zerwane więzi heheh puszczamy to w niepamięc :P

Gość wkurzona.*
szowinisto wybacze ale jak poddasz sie planowanej misji :D

Gość
ale teraz niech sie przyzna ten kto pisał wierszem hehe bo to naprawde było dobre :P ja naprawde sie poplakałam :P

Gość wkurzona.*
ja chyba ide spac...zobaczymy co bedzie jutro...trzymajcie sie

Gość takie cudo
no ja jestem za! hahahaha :) no nie mieli by innego wyboru jak tylko zmienić taktykę hihihi :D

Gość szowinistaa
Żółwik, mrówka i kurczaczek, Żabka, krówka i robaczek, Misio, żuczek, hipopotam, Wszyscy wiedzą, że autorka boska jest...!

Gość szowinistaa
"Marzenie suczki" Ach, żeby tak mieć swojego Pana! By oprzeć pysk na jego kolanach, By leżeć przy nim do góry brzuchem I żeby drapał mnie za uchem. I by dał pić, gdy jestem zmęczona. I chociaż mam nos boksera, Z oczu mych szczera wierność wyziera. Weź mnie do siebie mój Panie, Będziesz miał u mnie wdzięczność bez granic...

Gość takie cudo
marzenie szowinisty :P ah, te stare romantyczne powieści... a kobiety już tak zdziczały że nie w głowach im Pan... tosz to skandal!

Gość szowinistaa
Żegnam wszystkie Panie, ubawiłem sie dzis jak mało kiedy. Problemy problemami....ale grunt to zachować poczucie humor i dobry nastrój. ­­­­­­­­­­­ DOBRANOC

Gość
heheh ty okropny szowinisto :P heh jestes pierwszym szowinista korego lubię :P

Gość szowinistaa
Nic nie zwraca tak uwagi jak przeciwieństwo. Pomarańczka daje dużo luzu, ale od jutra znowu będę czarnym nickiem. Miłej nocy Sucz :D:D

Gość takie cudo
ja się ten no... wterefenię się w poduchy dobrounoc

Gość
dobranoc wszystkie POTWORY HEH ten topik przejdzie do historii :P

Gość wku****na
Nie jestem żadną znaną postacią na kafe, raczej byłam... :) Pod czarnym nickiem nie jestem już od dłuższego czasu. Zaglądam tu i czytam o topiki, a dziś dostałam weny twórczej. ;D Ex-Tropicana pozdrawia. ;)) Przepraszam za podszywy i obelgi, bo w sumie też się tu pojawiły.

Gość wku****na
Nie jestem żadną znaną postacią na kafe, raczej byłam... :) Pod czarnym nickiem nie jestem już od dłuższego czasu. Zaglądam tu i czytam o topiki, a dziś dostałam weny twórczej. ;D Ex-Tropicana pozdrawia. ;)) Przepraszam za podszywy i obelgi, bo w sumie też się tu pojawiły.

Gość Upupup0
Up!

Gość jestes gupia

Gość do wkurzonej autorki
nie czytałam wszystkiego bo to długie ale interesuje mnie ile lat ma autorka tematu? ja też kiedyś miałam takie problemy i dalej mnie troche kłuje jak widzę jak mój się obejrzy za inną ale do przesady.

Gość wkurzona.*
20

Gość wkurzona.*
dalej wpiera mi ze to przez ten halas. tzn on stal i oni jakby szli po drugiej stronie ulicy i przyrzekal ze to nie przez ta panne

Gość gość
A mi stał penis i żadna go nie o******ela