Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvka20

Niektórzy faceci na stronach randkowych są żałośni

Polecane posty

Gość evvka20

Mimo że wyraźnie zaznaczyłam że nie życzę sobie wiadomości z ofertami sponsoringu, propozycjami seksu i innymi erotycznymi, to i tak dostaję codziennie przynajmniej kilka takich. Czy wy faceci naprawdę myślicie, że jeśli na dziewczyna na zdjęciu jest w mini to od razu jest łatwa? Żałosne.

Mimo, że kiedyś zaznaczyłam na ogłoszeniu, że dzieciaki w wieku 20-30 at mają nie pisać to pisali:P mimo, że zaznaczyłam, że interesują mnie spotkania sponsorowane bez seksu to gówniarze pytali o seks:P

Gość evvka20
Taki jeden (grubo po 30stce) napisał mi wręcz opowiadanie w jaki sposób by mnie pieścił i co by ze mną robił. A na końcu zostawił nr telefonu i żebym się odezwała to zaprosi mnie do siebie na noc. A gdy odpisałam mu "czy jaśnie pan umie czytać i nie widzi, że nie interesują mnie takie propozycje?", to on odpisał "Zawsze uważałem że kobieta zmienną jest i zawsze gdy mówi "nie", to ja odbieram to jako "tak". Żałosne to jest.

Gość fbfbfgbf
hm ciekawe ,

Gość hmm to fajnie ze odpisuja
ale chooj to kogo tutaj obchodzi

Czy wy faceci naprawdę myślicie, że jeśli na dziewczyna na zdjęciu jest w mini to od razu jest łatwa? Żałosne Niestety grzechem naszym jest czasem takie myślenie dlatego też testosteronowe kudłacze lgną do kontaktu z Taką dziewczyną a zassani przez własne kompleksy i niską samoocenę ograniczają się do popatrzenia. a potem obydwie strony barykady biegną w te pędy na forum aby się pochwalić swoimi walorami jak raz przydatnymi przy noszeniu cementu albo aby dać upust swej degustacji z powodu rozwiązłości młodych kobiet. ;)

"Czy wy faceci naprawdę myślicie, że jeśli na dziewczyna na zdjęciu jest w mini to od razu jest łatwa?" - My to wiemy. Długość spódnicy czy sukienki na odcinku między kolanami a pasem jest wprost proporcjonalna do IQ Dotyczy to także odcinka odsłoniętego brzucha, z tym, że tu akurat proporcje są odwrotne.