Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bierzcie przyklad brzydule

Ta kobieta jest piękna....!!!

Polecane posty

Gość Jestem zniesmaczona tym
To jest moja koleżanka z klasy ! Klaudia Z. !! Jesteście powaleni, tak ja zjechaliście ! w ogole jej nie znacie, ona jest normalną dziewczyna !! taki ma styl. zreszta nieważne, jutro rano zgłaszam to wszystko na policje, wszystkie nicki ktore ja obrażaly możecie mieć sprawe w sądzie za to !!! łatwo sprawdzic wasze IP !!!

Gość Do Jestem zniesmaczona tym
Jeśli to prawda co piszesz to karę poniesie autor, który te zdjęcia umieścił lub umieściła. Tyle w temacie.

To jest prawda !! Ona chodzi ze mną do klasy, II kl. LO im. Z Herberta w Gdańsku !!

przede wszystkim to j chcę zadośćuczynienie pieniężne za określenie 'powalona' ewentualnie proszę o jakiegoś przystojnego wyposażonego bruneta, który mnie powali

Gość taki jeden se jeden
WOW, poloz sie spac juz. Pozna godzina. Btw- jestem pewny, ze to jedna i ta sama laska i sie pyta nas jak ja oceniamy. Widzisz, trzeba bylo tego nie robic. Sama wystawiasz foto do oceny a potem zdziwiona, ze ludzie pisza co mysla, skoro jest na widoku publicznym :-O Zalosne :-O :-O

Niestety nie jestem Klaudią, a szkoda. Jutro zgłosiłabym na policję wszystko. Co z tym zrobi Klaudia, jej sprawa. Napisze do niej o tym, mam nadzieje ze zglosi to na policje.... tak sie nie robi :o

Gość daj se luz laska
skoro ktoś umieszcza swoje fotki w necie to chyba liczy się z tym że inni będą go oceniali prawda?

to dlaczego jak tu wklejaja foty z NK , to sie tak plujecie ? w końcu te foty tez ludzie w necie umieszczaja !! Ktos wkleil samowolnie profil dziewczyny do netu na pośmiewisko ! Puknijcie sie w swoje puste łby...

ona jest pusta, nie ma nic do zaoferowania. Sama o tym wie dlatego wkleiła swoje zdjęcia z idiotycznymi dzióbkami żeby się dowartościować ocenami frajerów widzących tylko kawałek ciała co robię? - ;*** o mnie - yryryry ! . ; ** jestem jaka jestem ! jeśli coś Ci nie pasuje . kliknij biały krzyżyk na czerwonym tle ;pp Ulubione tematy rozmów - braaak ; **

na niektorych zdjeciach wyglada jak lady gaga, co chyba raczej nie znaczy, ze jest idealem piekna:/

Gość ona ma 17 lat
ciekawe jak bedzie wygladać za 10 lat 2/10

Gość a ja myślę że Pan problem
jakimi dziubkami ?

no taka dymana lala ,. ale o gustach .... sami wiecie !

Gość hgjgjg
jaka blachara do lodzika dobra

Gość ktos laskom
nagadal glupot ze taki dziobek jest sexi i teraz kazda stroi idiotyczne miny z aparatem w reku. ZENADA!!!

Ja nie wiem co Wy od niej chcecie. bardzo ladna dziewczyna o pieknej klasycznej urodzie. Moim zdaniem moze spokojnie robic za wspolczesny kanon kobiecej urody.

Gość a co mi tam ....
dziewczyna ładna ale nazwanie jej kobietą to duże nadużycie . Co do intelektu zasadniczo widać iż stawia na ciało nie umysł :(

A dziobek? Dziobek nadaje kobiecej twarzy taki melancholijny wyraz...

Gość rada dla tych którzy chcą mieć
takie białe włosy - poczekajcie parę lat, posiwieją i będą dokładnie takie same! :-P

Ja wlasnie tak sobie wyobrazalam mitologiczna Europe... Te uwiedziona przez Zeusa...