Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bio mama

Jak to jest w przedszkolach z zywieniem?

Polecane posty

Gość Bio mama

Co serwuja na obiady itp. Czy dziecko w przedszkolu musi jesc obiady?

Gość gałka lodowa
jak zabierzesz dziecko przed obiadem to logiczne, że nie będzie jadło, a jak nie, to chyba nie będzie siedziało i patrzyło jak inne dzieci jedzą. A co serwują? różne rzeczy... klopsy, pieczenie, normalne zupy-- córka twierdzi, ze w większosci dobre ;) W przedszkolu zawsze wisi jadłospis na dany dzień.

Gość Bio mama
Aha.A rodzice nie moga sami dostarczac posilkow?

Gość gałka lodowa
u mojej córki w przedszkolu nie mogą, no chyba, ze dziecko ma jakąś ścisłą dietę to wtedy tak. Ale to wyjątek. Nie wiem jak jest w innych przedszkolach. Pomyśl, jakby każde dziecko jadło co innego, to co by się wtedy działo...

Gość Wyrodne matki
Mysle,ale ja odzywiam syna zdrowo.Nie je tlustych dan typu zupa czy sos.. no i chce go oddac do przedszkola,wiec pytam. Chyba wstrzymam sie z tym przedszkolem

Gość gałka lodowa
to zapisz go do bio przedszkola i problem sie rozwiąże :P

Gość saleminka8
to gdy ostatnio byłam po siostrzeńców mojego faceta to dostali na podwieczorek...nie pamiętam jogurty i to jakieś najtańsze jakie są w sklepie hehe jak ja chodziłam do przedszkola to pamiętam tylko śnaidania (własne) i przedszkole serwowało tylko herbate do niego

Gość bukaa
Nie wiem, dlaczego uważasz, że zupa musi byc tłusta. Kobieto, nie popadaj w przesadę.

Gość saleminka8
a jaka zupa jest tłusta ? hehe ja rosół robie na skrzydełkach lub porcji rosołowej(a ile tłuszczu w kurczaku) "no fakt pełno" hehe bez przesady,chyba nie wiesz co to tłuste danie.

Gość saleminka8
jak kobito ściagniesz skure z porcji rosołowej to nie będzie tyle tłuszczu na wierzchu zupy :P pomidorowa,ogórkowa...też są tłuste :P prędzej posiłki smażone w oleju