Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMANIKOLINKI

Dajecie 14 -miesiecznym dzieciakom normalne soki?

Polecane posty

Gość MAMANIKOLINKI

Chodzi mi o soko Hortexu, cappy itd dla dorosłych ... moja pediatra ostatnio mówila akurat o soku z czarnej porzeczki hortexu zeby dawac małej na drobne zaparcia ale co z innymi .../ pomarańczowy, jabłkowy itd ? Kupujecie soki nadal na dziale dla niemowląt czy podajecie już zwykłe soki z kartonów ?

Gość saleminka8
jak mój by miał tyle co Twój to bym dała lepszego gatunku jakiś sok np.jabłkowy (anotnówka) Moja siostra duże dawała herbatek z HIPPa i soki gerbera i bobo fruta,bo są dobre i tylko dlatego i jeszcze Leona Za to moja koleżanka swojej córce,która ma za kilka dni 14m-cy daje soczki w kartoniku typu kartonki(tymbarka) i fortuna

Gość saleminka8
gdby mój tyle miał to bym dawała,ale te droższe,wiadomo dlaczego Moja siostra dużo herbatek dawała z HIPPa i soki leon... ale moja koleżanka daje córce (za kilka dni będzie miała 14m-cy) daje soczki w kartonikach typu kartonki(tymbark) i chyba fortuna

Gość moja córka od 14 mies.
dostaje Kubusia - rozcienczonego pół/pół z wodą. Nie przepadała za sokami niemowlęcymi i dpoóki była na piersi nie dopajałam jej na siłę. później przeszłyśmy na niekapek i Kubusia :) Inne soki tez daje ale rzadziej, takze moje robione soczki :)

tak, daje normalne soki, ale wybieram troche te lepsze, sama zresztą pije takie.

Gość mama poltorarocznego
ja swojemu daje tylko wode, herbate normalna parzona rumianek, koperek, malinowa i inne owocowe slabiutkie albo soki niemowlece Bobovity czy Gerbera. Raz dalam sok warzywny. Mysle ze mozna dawac dorosle soki ale najwazniejsze to zwracac uwage czy jest dodawany cukier i inna chemia i czy jest wyprodukowany z sokow zageszczonych bo to nic innego jak mnostwo cukru.

Gość kto daje dziecku
LEONA ?? już lepiej kubus albo pysio bp leon ma cukier:?O

Gość anty kupbusio pysio
kto daje dziecku LEONA ?? już lepiej kubus albo pysio bp leon ma cukier:?O a kubuś cukru nie ma? to dopiero jest świństwo

Gość 32 lata-wszystkie swoje
daje normalne soki,ale te 100% bez dodatku cukru i rozcienczam woda pol na pol

a i nie z koncentratu-soki wyciskane. Przynajmniej tutaj takie moge kupic, sa w lodowkach, nie na regalach

ale do 6 miesiecy tylko woda i ewentualnie rumianek albo koperek, nie byl karmiony piersia