Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złapana na gorącym uczynku

KANARY!!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!

Polecane posty

Wczoraj złapały mnie kanary w tramwaju, prosze powiedzcie jak tu nie płacic????prosze o pomoc!!!! Stówka piechotą nie chodzi a ja juz zawsze bede kasowac bilet, tylko jak zrobic zeby nie placic!!!plissss...

Kuuuurcze...a moze jakies pismo do nich jak napisze to cos pomoze???jestem studentką, troche nie mam kasy......kto jeszcze byl w takiej syt.???? ale zla jestem na siebie, kuuuuzwa.

Gość uczaaaca
czasy sie zmienily i wszystko wprowadzaja do bazy danych niestety musisz zaplacic -mozesz tez nie placic i liczyc na to ze sie przedawni ale moze byc tak ze przysla ci pismo za 2 lata i wtedy bedzie jeszcze wieksza kwota

Gość bele de jour
teraz to juz po ptokach

Nie pomoże, zapomnij. Trzeba zapłacić i nie ma zmiłuj :O Przecież oni z tego żyją i jeśli nie masz kasy na bilet to Ci powiedzą: następnym razem chodź pieszo ;)

Cholera nooo....sama jestem sobie winna, wiem. Dzieki za odp. zapłace to kurcze, trudno.....a wiecie moze, czy gdybym kupiła bilet i pokazała w kasie MPK to moze kara byłaby niższa??

Gość piszesz pismo o
zmniejszenie kwoty z powodu i tu podajesz trudna syt finansowa itd... lub rozlozenie kwoty na raty. Nie plac od razu darmozjadom

No to dobry pomysl, tylko boje sie, że odp. bede miala po miesiacu czasu a co jak sie nie zgodza na obniżkę kary?? po 7 dniach od wczoraj juz zaplace 22 zł wiecej....heh...

Gość piszesz pismo o
wiec pisz pismo i szybko je zanies dzisiaj.

Może jeśli byś kupiła miesięczny z datą z początku miesiąca i pościemniała, że nie miałaś go przy sobie. Ale nie wiem co się bardziej opłaci, zależy ile musisz zapłacić, a ile wynosi kara.

Gość piszesz pismo o
w ktorym to bylo i o ktorej? tez czesto jezdze na gape :-0

Gość teraz to tylko płacenie
ciekawe tylko kto jej sprzeda bilet miesięczny z datą np.1 czy 2 luty

Hmmm.... no wlasnie. Panie w sklepie dziurkują te bilety przeciez, może można sie z nią dogadac, zeby mi przedziurkowala z data np 28 stycznia....

Jeśli byś dobrze zagadała z baką w kolekturze to czemu nie :) Nie wiem skąd jesteś, ale u mnie dają pieczątkę z datą, więc jeśli trafisz na człowieka dobrej woli to nie będzie to wielki problem :)

Kuuuurcze dziekuje Wam :) juz mi się humor poprawił:):) Kochani jesteście...... jestem z Wrocławia i u nas sie dziurkuje bilety, tez nie powinno byc problemu :):) Teraz wiem ze co miesiac bede kupowac bilet 30-dniowy :):)

Gość teraz to już lipa
jejku, to tylko 40zł, a nie 100 czy 120 i mozesz wszędzie jeździć. Patrz na czym oszczędzasz. Jak już Cię złapali i spisali, to raczej nie odpuszczą. Nie ma tak, że jedziesz na gapę i jeden zapłaci, a drugi nie. Chyba, że zanim by Cię spisali mogłaś ich prosić i coś wykombinować. Teraz już za późno.

może jakoś uwieść tego naczelnego kanara?

jesli w ciagu 3 dni zglosisz sie od punktu obslugi z zaplata to mozna tam uzuskac zniszke. pedz na stecje metra swietokrzysta - tak jest taki punkt i napewno dostaniesz zniszke na te kare. ale masz na to 3 dni potem juz cala kara do zaplacenia.

Gość ona je z wrocka jagna -D

11:32 [zgłoś do usunięcia] Złapana na gorącym uczynku może jakoś uwieść tego naczelnego kanara głupi podszyw.... 3 dni?? mało jakos...