Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_pomocy

kto pomoże? czy to zlosliwe?

Polecane posty

Gość załamana_pomocy
pomozcie prosze

ej przeciez tam prawie nic nie ma:) a jak tak bardzo ci to przeszkadza a zaden preparat nie dziala, to moze kosmetyczka? w ostatecznosci dermatolog. mi np zaczely wystepowac drobne pryszcze jakis czas temu, ale nie wiedzialam skad sie wziely, mam juz 23 lata, nie maluje sie wcale, caly czas ten sam krem. poszlam do kosmetyczki, oczyscila mnie i powiedziala ze to wlasnie przez krem (uzywalam od zawsze nivea) , ze skora sie z wiekiem zmienia i powinnam go zmienic na nawilzajacy. zmienilam krem na dove i po klopocie.

Gość załamana_pomocy
mucha_nie_siada : ja mialam kiedyś poważny trądzik.po walkach preparatami,dermatolog tez działał,przyjmuje tabletki anty.Yasmin - i pozostało coś takiego. .ogólnie próbuje się rzadziej malować,ale czasami sie po prostu wstydze.. do kosmeteczki już nigdy nie pójde bo ona zaczęla moją przygodę z trądzikiem...miałam pojedyncze pryszcze a ona spowodowala ze mialam tradzik . ..

Moja przyjaciolka walczyla lata z tradzikiem, w koncu lekarz dermatolog wyslal ja na terapie zimnem i pomoglo. Blizny jednak zostaja, ale mozna kupic na nie zel(dosc drogi ale skuteczny). Idz do dermatologa.

Nie wiem co na to, ale ładne masz usta :D Nie żeby coś tego :classic_cool: ale rzuciły mi sie w oczy :D

Gość tylko picie
moczu ci na to pomoże.

Gość załamana_pomocy
raczej nie przekonuje mnie urynoterapia. ale czy waszym zdaniem jest to poważne? powinnam się aż tak przejmować? co poradzi na to dermatolog? kolejna droga maśc itd? a moze solarium? slyszałam ze niektórym pomaga! a co sadzicie także do dermomikrobrazji? czy jakoś tak.

Gość załamana_pomocy
cholerka... dziękuję ,jednak cera bardzo mnie martwi :(

Gość może to hormony
też tak kiedyś miałam. Małe, paskudne krostki. Kosmetyczka stwierdziła, że to przez stres a ginekolożka przepisała mi Dianę. Przeszło.

nie chodzi mi o masc na tradzik, bo te rzeczywiscie nie pomagaja. Ale idz do lekarza i zapytaj o terapie zimnem, kasa chorych pokrywa jej koszta. a o piszac o masci mialam na mysli masc na blizny. A te pomagaja, wiem, bo sama uzywalam.

Gość załamana_pomocy
ktoś jeszcze coś poradzi?