Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqeczka88

CIĄŻA a ZAPALENIE POCHWY

Polecane posty

Gość qqeczka88

Hej Wam, mam pytanie jak w temacie: czy zapalenie pochwy utrudnia zajście w ciąże? nie leczone może zaszkodzić dziecku?? wizyte u lekarza mam dopiero za 2 tyg. strasznie boli mnie dołem brzuch, 5 dni temu miałam stosunek (7 d.c.), wiem, że mam zapalenie, bo nie mogłam przy @ włożyć małego tampka nawet.. eh dziewczyny, czy któraś z Was miała podobnie? ciąża i zapalenie jednocześnie?? słyszałam,że w czasie ciąży łatwiej o takie,ale u mnie jest na odwrót. Najpierw zapalenie, a potem... prosze o odpowiedzi...

Gość zLoTkOo..
ja niedawno miałam zapalenie a jestem w 4 miesiącu... nie jest to napewno dobre dla dzidziusia.. zwłaszcza że lekarz każe mi brać antybiotyki dopochwowe... a jak wiadomo wszystkie leki są niebezpieczne.. zwłaszcza antybiotyki...

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
A jesteś już w ciąży czy jeszcze nie?? Jeżeli nie jesteś to wylecz się porządnie bo wszystkie nie leczone tego typu sprawy szkodzą dziecku. A jak już jesteś w ciąży to zostało Ci tylko leczenie antybiotykami. Ja przez całą ciążę borykałam się z tego typu problemami leczyłam się antybiotykami ale dopiero po 3 miesiącu i wszystko skończyło się ok.

Gość qqeczka88
nie wiem, czy jestem, bo skąd tak wczesnie miałabym wiedzieć:( (5 dni od stosunku) pytałam, bo chciałam wiedzieć, a poza tym od kilku dni boli mnie dołem brzuch.. pewnie to od tego zapalenia, co??