Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola3112

dziecko nie chce spać.

Polecane posty

Gość Karola3112

Witajcie mam ogromny problem.moja córeczka skończyła 3 tyg temu roczek i od tego czasu zaczęły się problemy. Po południu nie chce w ogóle spać choć jest zmęczona.muszę ją kłaść na siłę, ale to nie największy problem. Wieczorem robię wszystko tak jak zawsze kąpiel mleko chwile się bawimy a potem kładę ją do łóżeczka i w tedy się zaczyna... histeria, tak straszny ryk ze nie da się go znieść. nie pomaga rozmowa opowiadanie bajek śpiewanie noszenie nic. Myślałam że rozbudzam ją kąpielą wiec przez kilka dni myłam ją rano, ale to nic nie dało.kupiłam lampkę do pokoju myślałam ze se boi czegoś.ale to tez nic nie dało. zaczęłam podawać małej herbatkę z melisy ale również bez zmian. Często siedzę z nią w pokoju wieczorami i słucham płaczu w końcu zasypia ale ileż można.sąsiedzi zaczęli się wypytywać co się dzieje a ja już sama nie wiem co robić. chora nie jest zęby tez jej nie dokuczają. Nie mam pojęcia co począć.Pomóżcie.

Gość daj jej wolna rekę
albo niech sie wyszaleje na dworze i wtedy spokojnie padnie w dzień , a jak nie to nie zmuszaj jej do drzemki w dzień - zobacz na ile wytrzyma.. może jest tak , ze ona juz nie potrzebuje spac w dizeń , za to pójdzie spać wczesniej wieczorem - niektóre dzieci tak się przestawiają