Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały beeeez

moj facet robi pezenty mojej mamie........!

Polecane posty

Gość biały beeeez

jestesmy 4 lata razem i miesiac temu mi sie oswiadczyl , ale od ostatniego roku czesto kupuje cos mojej mamie-nawet czesciej niz mi,a nie sa to tanie upominki. wydaje mi sie ze to chyba nie jest normalne i jestem troche zazdrosna.....moja mama jest od 6 lat sama i niezle sie trzyma jak na swoje lata. nie wiem czy jestem przewrazliwiona ale czasami mam wrazenie ze oni razem flirtuja...kompletnie nie wiem co mam z tym zrobic

Gość pewnie ją rucha

Gość biały beeeez
pewnie nie.............. ale czasem wlasnie tego sie boje-choc pewnie troche przesadzam

Gość pewnie tak......
nie czytasz prasy? pełno takich przypadków, ojcowie gwałca swoje córki, zięciowie pieprzą tesciowe, synowe zadają się z tesciami, niektórzy lubia tak świntuszyć :o po co on coś kupuje twojej matce? no po co? to jest samo w sobie dziwne i świadczy że chłopaczek ma nierówno pod sufitem, któregoś dnia wrócisz niespodziewanie z pracy i zastaniesz ich w łóżku (a takie stare prukwy lubia młodszych facetów bo czują sie przez to dowartościowane jako kobiety)

Gość biały beeeez
moja mama taka nie jest.....ale jego zachowanie mnie przeraza

Gość teraz to już lipa
Twoja mama taka nie jest, ale jest sama od 6 lat jak piszesz, to kiedyś się moze złamać. Może Twojemu chłopakowi to chodzi po głowie. Młodsi lubia starsze babki. Trudno coś doradzić. Zabronisz mu robienia prezentów mamie? Cholera wie co zrobić.

pytałaś go o to czemu jej takie prezenciki robi bez okazji?? powiedz mu że jest Ci miło, że ma dobre relacje z Twoją mamą, ale sytuacja zaczyna być dla Ciebie niekomfortowa